OkanKeskin adlı üyeden alıntı

İlk mesajımda da yazdım, "Ayrıca paralı olanlar dahi öyle ahım şahım değil."

Olayı hemen bütçeye bağlıyorsunuz ya, parasını verirsen ajanslarda yaptırabilirsin fakat olay internette satışı yapılan temalar. Ayrıca internette 'kaliteli' denilebilecek bir tema çok nadir bulunur. Dediğim gibi son zamanlarda bir gelişme söz konusu fakat halen çok gerideyiz.

Her şey para bu devirde , forumda kaliteli bir tema yapılıp 150 tl 'den satılsa kaç kişi alır ? Ayrıca 150 TL'den 10 kişiye tema satacağıma , 1500 tl'ye 1 kişiye satarım daha sorunsuz olur.Kim o kadar insanla uğraşmak ister.

Ayrıca internetten tema satışı yapmak risklidir , çalınır , wareze düşer emekler boşa gider.Ben olsam kaliteli bir tema yapıp satışa sunmam.

----------

Kalite kavramı kişiden kişiye göre değişir ayrıca , ben Türkiye'de iyi işler olduğuna inanıyorum , Türk temalarını kullanıyorum.Siz yabancı kişilerin yaptığı temaları beğeniyorsanız buyrun kullanın.

----

Türkiye'de kaç tane sağlam grafikerin işlerine bakıp özgün değiller dediniz bunuda merak ediyorum.İnternette tema satışı yapanlar genellikle amatör ve eğitimsiz kişiler bu konuda.