Ganipara Nedir?


Ganipara, herhangi bir sanal mağaza yazılımına ihtiyaç duymadan ürünlerinizi, dijital varlıklarınızı, e-kitaplarınızı ve servislerinizi satabileceğiniz ve gelire dönüştürebileceğiniz kolay kullanılabilen bir web servisidir.

Ganipara ile satmak istediğiniz dijital veya taşınabilir ürünleri kolaylıkla bir ürüne dönüştürebilir ve hiçbir ek programlama bilgisine ihtiyaç duymadan web sitenizde satışa sunabilirsiniz.

Ganipara, size ürünlerinizi kolaylıkla ekleyebileceğiniz bir ara yüz sağlar. Bu ara yüzden eklenen ürünleri web sitenizde satışa sunabilmek için “Satın al”, “Sepete Ekle” butonlarının yanı sıra, epostalarda gönderebileceğiniz bir link ve daha detaylı görünüm için bir web sitesi bileşeni (widget) oluşturur. Oluşturulan bileşenleri web sitenize ekleyerek hiçbir ek programlama işlemi yapmadan veya pahalı bir alışveriş sistemini web sitenize entegre etmeye çalışmadan ürünlerinizi satmaya başlayabilirsiniz.

Ganipara.com farklı ürün türlerine göre özelleştirilmiş çözümler sunmaktadır.

Taşınabilir ürün: Kargo ile gönderilebilen ürünleri satmak için kullanılan ürün türü.

Dijital ürün: Elektronik olarak teslim edilen ürün türü. Ganipara.com dosyalarınızı güvenli olarak kendi sunucularında saklar ve sipariş geldiğinde otomatik olarak müşteriye ulaşmasını sağlar.

E-Kitap: Üretmiş olduğunuz PDF dokümanlarınızı, içeriğinin kopyalanmasını sağlayacak önlemlerle birlikte ve müşterinizin sipariş bilgilerini de içerecek şekilde Sosyal DRM ile gizli ve görüntülenebilir bir şekilde işaretler. Sipariş sonrasında e-kitaplar müşteriye özel bir link ile iletilir.

Servis: Hizmet olarak verilen her türlü servis ürünü. Ganipara.com üzerinden hizmet olarak sunduğunuz servisleri de satabilirsiniz.

Neden Ganipara?

Ganipara.com, kullanıcılarına dijital varlıklarını, servislerini ve taşınabilir ürünlerini, müşterilerine ulaştırmak için eşsiz bir kolaylık ve deneyim sağlar.

Ganipara.com kullanıcıların e-ticaret’e girişini hızlandıran ve kolaylaştıran bir servis ürünüdür.

Ganipara.com ile kullanıcılar kişiselleştirilebilir alışveriş butonları ve bileşenleri, ödeme sayfaları ve iletişim mesajları oluşturabilirler.

Ganipara Demo Sitesi



Ganipara sisteminin özelliklerini sizlere göstermek ve sistemi daha hızlı, kolay bir şekilde anlayabilmeniz için bir süredir sizlere bir demo sitesi hazırlamayı planlıyorduk. Planımızı hayata geçirdik ve sistemin en temel özelliklerini gösteren bir demo sitesini yayına aldık.