tasarimix adlı üyeden alıntı

Bu seni hiç ilgilendirmez hocam, yorumlarını kendine sakla. Kendi siteme yazdığım yazıdan sanane. Her konuya böyle yorum yazmayı adet haline getirmiş insanlardan nefret ediyorum.

Bunu yazdın çok rahatladın değil mi?

Dediğiniz gibi çok rahatladım. Yanlış bilgiler veren bir kişiyi konu hakkında uyardım. Tüm mesajlarımı inceleyin isterseniz, sadece bu konuya - sizin tabirinizle "böyle" - bir yorum yazmışımdır.
Crysis konunuza da baktım bir çok yanlış var. Belli ki ne Assassin's Creed oynamışsınız ne de Crysis. Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz. Benim de oyun blogum var ve bir inceleme yazmadan önce kaç saat oynuyorum o oyunu biliyor musunuz ? Bu yaptığınız benim emeğime de saygısızlıktır. Kendi emeğimi geçtim zaten o önemli değil. Yanlış bilgiler vermeniz burada önemli olan. Bugün oyunlar hakkında yanlış bilgi verirsin, yarın açarsın bir sağlık sitesi oradan buradan okuduğun, aslında hiç bilmediğin şeylerle ilgili yanlış bilgiler yayınlarsın. Bir çok kişinin sağlığını tehlikeye sokarsın. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.

Ki eğer bir forumda yazdığınız bir yazıyı yayınlıyorsanız eleştirilere açık olmalısınız.

Umarım uyarımı dikkate alırsınız.