90’lı yılların başında cep telefonu gerçek anlamda bir lükstü. Koskocaman, her yerde çekmeyen, hatta SMS bile atamadığımız günlerden bugüne belki de en fazla gelişme gösteren şey cep telefonlarımız.

Bundan 20 yıl once cebe büyük gelen bu telefonlara neden cep telefonu dediğimiz tartışılırken bugün akıllı sıfatı cep benzetmesinin önüne çoktan geçti.

Peki cep telefonunuzu akıllı yapan şey ne ? Hangi cep telefonu daha hatta en akıllı? Cep telefonunuzun sizin gibi düşünüp sizin gibi davranması mümkün mü?

Tüm bu soruların cevabına karşılık veren bir telefonla tanıştırmak istiyoruz sizleri “Samsung Galaxy S3” !

En iyi fotograf ve HD video deneyimi, 4.8 inçlik geniş ekranla hayaliniz ötesinde büyük bir ekran, uzun ömürlü pil üstelik sadece 133 Gr ve 8.6 mm kalınlığında olan bu telefonun mucize özellikleri ise bilim kurgu filminden çıkmış gibi…

Samsung GALAXY S III konuşmayı istediğiniz zamanı bile biliyor. Arkadaşınızla mesajlaşırken kendisini aramak istediğinizde sadece telefonunuzu kulağınıza dayayın, aramanızı yaptınız bile…

4.8 inçlik HD Super Amoled ekranında eş zamanlı işler yapmak mümkün. Pop-Up Play özelliği ve güçlü dört çekirdekli işlemcisi ile bir pencereden e-posta gönderirken, aynı anda diğer pencereden HD video izleyebilir, mesajlaşabilirsiniz.

S Beam özelliği sayesinde internet ya da kablo bağlantısına gerek duymadan, başka bir Galaxy S3 ile belgeleri, kişileri, resimleri, müziği, videoları sadece telefonlarınızın arkasını birbirine yaslayarak, bağlantı kurup paylaşabilirsiniz.

Peki sesli komut sistemi ile telefonuza komut verebileceğinizi söylesek.. Sadece sesinizle bir aramayı reddedebilir, müziği açıp kapatabilir, hatta kameraya ne zaman fotoğrafı çekeceğini söyleyebilirsiniz.