cnkymz adlı üyeden alıntı

Forumunuzu gezdim biraz. Naçizane görüşlerimi söylemek isterim. Temanız çok hoş olmuş. Sade ve güzel bir tema. Ellerinize sağlık. Fakat bazı hatalar var sanırım. Dikkat ederseniz bazı ş harfleri büyük.. Örneğin satış bölümüne tıkladığınızda, orada yazan alışveriş sepeti yazılarındaki hatalar var. Ayrıca üstte giriş yap kısmında da ş sorunu var. Türkçe karakter sorunu yok gibi ama bu hata öyle bir şey algılatabilir.

Forum içerisindeki konuları gezdim biraz. Temaya uyumlu fakat konu içinde yazılan mesajlar çok karışık gözüküyor. Göz yoruyor biraz. Mesajı yazan kişinin profil kısmını biraz daha düzenlerseniz sanırım bu sıkıntı gidecektir. Bir de konuyu açan kişinin avatar resmi konu başlığında var. Bu da sanki konu başlığından ziyade özel mesaj gibi hava veriyor. Tabi bu söylediklerim artık alışılagelmişlikten. Çünkü bunca zamanki vbulletin, joomla, phpbb gibi forum sistemlerinde düzen genel anlamda aynıydı o yüzden sanırım. O konu başlıklarındaki avatarlar, sitenin anasayfasında da gözüktüğünden biraz karışık bir görüntü yaratıyor.

Yanlış anlamamanız dileğiyle.. Başarılar :)


Kullanılan fontta Ş harfinin desteği olmadığından farklı fonttan kullanıyor Türkçe karakter olduğu için :) Font farklı olduğundan boyut farkı oluşuyor :)

berkaykuzu adlı üyeden alıntı

Webmaster forumlarından webmaster forumuna kullanıcı çekmek mümkün tabiki :)
Konuya dönersek, bana kalırsa bir forum için fuub'uda göz önüne alırsak alan adının pek bir önemi yok.
Mail aktivasyonundan bahsetmişsiniz, eğer sitenizde bunu uyguluyorsanız en sevmediğim şey aktivasyondur :)

Eğer kaliteli bir çevreniz yoksa ve içeriklerinizi dışardan toplamayı düşünüyorsanız site ömrünün fazla olacağı gibi bir düşüncenizin olmamasını tavsiye ederim.

Bir de sitedeki kodları paylaşırken code ve /code tagları olayı gibi bir şey yok sanırım. Kod paylaşımlarında uygulanmamışta :(


Mail aktivasyonunu sevmiyor olabilirsiniz ama şunu da belirtmek isterim ki *** a üye olurken mail + cep telefonu aktivasyonu ve davetiye gerekiyordu..
Yine wmaracına üye olurken site uzantılı mail gerekiyor..

Yani anlatmak istediğim aktivasyonsuz üye kabul edemeyiz ama şuan için aktivasyondan başkada şart yok üyeliğe :)

supheli adlı üyeden alıntı

Ekip iyi olursa geleceği var. Bence tema, alan adı orta derecede. Ne iyi ne kötü. İçerik kısmını sağlam tutarsan neden olmasın?


Sağlam bi şekilde ilerlemeyi düşünüyoruz umarım herşey yolunda gider :)


Teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için :)