cnkymz adlı üyeden alıntı

Gayet normal bir sistem bence de. Olağan bir şey. Webmaster forumunu geçin, normal forumlarda bile var. Özel bir mail adresi istemiyor ya adam :) Bu kadar basit bir şey konu bile olmamalı ;)


;)

alkinkasap adlı üyeden alıntı

ipboard'du galiba kullanılan cms.
Çok kaliteli bir sistem diye duymuştum göze hitap etmesi açısındanda bu anlaşılıyor.
Lakin günümüzde her hafta 3 yeni webmaster forumu tanıtımı ile karşılaşıyoruz.Bu aralar millette bi merak bi atak gidiyor valla.Bu arkadaşlardan bazılarının tutturucağına şüphem yok mutlaka birileri tutturacaktır.
Öncelikle umarım ipb lisanslıdır yoksa ömrü kısa olabilir.İkincisi iyi bir ekibiniz olması şarttır yoksa forum çöplüğe döner.Daha kötüsü ise forumlar boş kalır.Üçüncü olarak iyi bir bütçe ayırmanız gerekiyor özellikle reklam ve seo çalışmaları için.Ayrıca ödüllü çekilişler vs vs derken yani uğraşmalısınız.

Yoksa benim görüşüm fazla uğraşmamanız yönünde olacaktır.


Uğraşacağız inş :)
Çekiliş filan düşünüyorum ama boş foruma ne kadar çekiliş yaparsan fayda etmeyecektir..Biraz olsun içerik olduktan ve üyelerimiz bizimle olduktan sonra elbet olacaktır herşey :)


myenes adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun ben siteye girmeden önceden tanıtım yazınızı tamamen okudum nedense samimi geldi. Çok haklısınız bir topluluğa hitap eden ortamı ancak başka ortamda tanıtabilirsiniz. Kimse şu sıralar google'da webmaster forumu diye aramıyor kulaktan kulağa yada işi düşünce görüyor üye oluyor.

Domain farklı olmuş yani içinde webmaster kelimesi geçmemesi iyi olmuş bence alışagelmiş bir durumdu. Site altyapısı çok hoşuma gitti ancak keşke XenForo lisansı alsaydınız daha hızlı ve göze daha iyi hitap ediyor. Neyse uzattım girimde kayıt olayım :D


myenes forumda moderatörümüzdür :)
Hayırlı olsun tekrardan..

Batuhan adlı üyeden alıntı

İnternette nereye giderseniz gidin e-posta onayı vardır, olmak zorundadır da. Her form dolduran hemen üye olacaksa işimiz var. Söz konusu site için çerezleri engeller, formu doldurur, mail bölümünü de sallar kayıt tuşuna basarım. Daha sonra hemen geri gidip kullanıcı adı ve maili sallar yine kayıt olurum. Botlar bunu birkaç salisede yapar. Orada da spam oluşur.

--

Forum tutturmak zordur, webmaster forumu tutturmak daha zordur. Fakat temaya bayıldım, genel olarak site çok iyi görünüyor ancak dediğim gibi çok büyük emek ve sabır isteyen bir iş. Uamarım başarılı olursunuz :)


Evet forum işlerinde 2 senedir iç içeyim bir mobil teknoloji forumunda co-admin dim foruma çok emeğim geçti sayemde tuttu ama yönetici arkadaş ilgilenmediği için kapatmak zorunda kaldık :)

Umarım bu forumdada başarılı oluruz da tutar :)


Teşekkürler bu değerli yorumlarınız için :)
Sizlerin desteği her zaman gerekli :)
Forum tek kişiyle olan bişey değil üyeler olmadan bi hiç :)