RasiD
öMRüm.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Öncelikle hayırlı olsun emeğinize sağlık :)
Logo kısmının fontunu değiştirmenizi öneririm. Kolay anlaşılır bir font çok daha iyi olacaktır.
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) önerdiğiniz bir font varsa deneyebilirim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayırlı uğurlu olsun ama ben birkaç noktada eleştireceğim.
Hocam bu ne sitesi ben anlamadım. Gazeteler var, Kuran dinleme var, program download var, oyun var, templates var, klip var, var Allah var. Bir dünya şey anasayfada toplanmış, alt sayfalara birşey bırakmamışsınız :) İçerik zengin olabilir ama herşeyi anasayfada koymak ve bu kadar karışık bir temada bunu sunmak bence dezavantajdır. Asıl işiniz neyse, anasayfada ona odaklanıp, alt sayfalarda diğer hizmetleri vermelisiniz. Mesela anasayfada klip ve Kuran dinleme player'ları çok gereksiz, boşuna sayfanı ağırlaştırır bunlar. Bütün sosyal medya sitelerinin iconlarını koymuşsun, yanlış. Bunların başlıcaları tekil sayfanda olsa yeter, sonuçta kimse senin ansayfanı paylaşmaz, bir haber beğenirse ancak öyle paylaşırlar.
Ayrıca NYTimes bu fontu kullanmış ama bak bakalım senin gibi mi kullanmış :)
Eleştirilerimi lütfen kötü alma, sitenizi beğendim ama anasayfayı hazırlarken fazla heyecanlandığınızı düşünüyorum :)
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eleştirilileriniz için teşekkür ederim... Site tam olarak bitmiş değil onun için herşey bir birine karışmış vaziyette... Şimdilik böyle idare edeceğiz :)