lostyazilim

Pr1 Domain Reg'e Değer Mi?

17 Mesajlar 2.935 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

alkinkasap alkinkasap girişimci, öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek girişimci, öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 67 / 66
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar domainforumlarında düşen domainlere bakarken pr1 üstü olanların hepsinin backorder ile alındığını gördüm.Pr1lere baktığımda ise çoğu prsi valid 1 durumda düşmüş.Pr1 bir domaini sıfırdan reglememe değer mi?Görüşlerinizi bekliyorum.

wmaraci
reklam

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Bana göre değmez hocam.

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Pagerank'a önem vermemenizi tavsiye ederim, bir yıldır sadece WP kurulu, hiçbir şekilde güncellenmeyen bir alanadım vardı, PR 1 oldu.
kulturelbellek

kişi bu mesajı beğendi.

alparslan alparslan Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 27 / 39
  • Ticaret 9, (%100)
domain iyiyse alın ama dandik bir domainse sallayın gitsin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 67 / 66
  • Ticaret 4, (%100)
yorumlarınız için teşekkürler.almamayı düşünüyordum öyle karar verdim.

Bilo Bilo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Sanat Direktörü
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 63 / 77
  • Ticaret 0, (%0)
Değer... Neden değer söyleyim...

PR1 olanların çoğu mutlaka ortalama günlük en az 0,05$ getirme potansiyeline sahiptir (bu parayı küçümsemeyin, çok büyük bir paradır bu!)... Farklı bir hosting firması üzerinde sadece bunları topluyorum... Ufak bir bakkal hesabı ile; domain fiyatına göre yılda en az %100 kazandırıyorsa, o domaini alıyorum... Dünyanın hiç bir yerinde böyle risksiz bir kazanç yok ;)... Eski borsacı olduğum için bunun mükemmel bir kazanç olduğunu söyleyebilirim... Hesap yapmasını bilenler anlayacaktır ne dediğimi... Yinede şukadarını söyleyim, elimdeki "çöp" diye nitelendirilen domain sayısı, hem domain parasını, hem hosting parasını kazandırıyor, hemde en az bir okadar ekstra kazandırıyor... Yaptığımsa, sadece satın almak ve reklam kodlarını koymak... Sonra unut gitsin... Aralarda satın alınmak istenenlerde ballı çerez oluyor ;)
.

Domainog.com | Seobilog.com

• Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 67 / 66
  • Ticaret 4, (%100)

Bilo adlı üyeden alıntı

PR1 olanların çoğu mutlaka ortalama günlük en az 0,05$ getirme potansiyeline sahiptir (bu parayı küçümsemeyin, çok büyük bir paradır bu!)... Farklı bir hosting firması üzerinde sadece bunları topluyorum... Ufak bir bakkal hesabı ile; domain fiyatına göre yılda en az %100 kazandırıyorsa, o domaini alıyorum... Dünyanın hiç bir yerinde böyle risksiz bir kazanç yok ;)... Eski borsacı olduğum için bunun mükemmel bir kazanç olduğunu söyleyebilirim... Hesap yapmasını bilenler anlayacaktır ne dediğimi... Yinede şukadarını söyleyim, elimdeki "çöp" diye nitelendirilen domain sayısı, hem domain parasını, hem hosting parasını kazandırıyor, hemde en az bir okadar ekstra kazandırıyor... Yaptığımsa, sadece satın almak ve reklam kodlarını koymak... Sonra unut gitsin... Aralarda satın alınmak istenenlerde ballı çerez oluyor ;)
.

Hocam biz bi görüşelim ya :)

sirvale sirvale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek mcitp
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 24 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

Bilo adlı üyeden alıntı

.

hocam duruma göre görüşe biliriz pr3-pr4 siteler bulurum elimde olanda varbiraz daha ayrınıtılı olursa

alparslan alparslan Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 27 / 39
  • Ticaret 9, (%100)
domain pr1 olunca 0,05$ getircek diye birşey yok bence.
ayrıca günde 0,05$ yılda 18$ eder bunun için uğraşmak çok mantıksız.

Bilo Bilo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Sanat Direktörü
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 63 / 77
  • Ticaret 0, (%0)

alparslan adlı üyeden alıntı

domain pr1 olunca 0,05$ getircek diye birşey yok bence.
ayrıca günde 0,05$ yılda 18$ eder bunun için uğraşmak çok mantıksız.

Muhalefet insan, her yerde kendini belli ediyor.

Yazdığımı DİKKATLİ okuyunuz. İşkembeden atıp, insanları şaşırtmayınız. Kazanamıyorsanız, bu sizin sorununuz.

Ne yazmışım;
"PR1 olanların çoğu mutlaka ortalama günlük en az 0,05$ getirme potansiyeline sahiptir"

ve diğer konu

yılda 18$ meselesi;
Ben domainleri 3$ ile 7$ arasında bir ücrete alıyorum. En yüksek haliyle bile düşününce yılda gelen 18$ ın, 11$ı kâr olarak kalıyor. Bunuda benim elimdeki xxxx adet, sırf bu amaçla alınmış domain ile çarpınca, inan iyi para ediyor ;)... üstelik hiç uğraşmadan... Ama siz 1 tane domain alırsanız, haliyle zırnık getirmez

saygılar.
.

Domainog.com | Seobilog.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al