-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ctylmz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bence gereksiz bir tartışma içindesiniz.
Adam temayı yapmış ve paylaşmış ki babasının hayrına bunu kimse yapmıyor.
ve Footerda kendi istediği bir siteye link vermiş.
functions.php yide şifrelemiş ve footerda yapılan herhangi bir değişiklik functions.php ile uyuşmadığında URL yönelendirmesi yapmış.
Kolar;
functions.php
footer.php
ve functions.php şifreli!
Sen nasıl çözdün diye soranlar olacaktır, hemen verim cevabı konu için kırdım ve göstermek istedim!
Adam işi biliyor :) tebrikler...;)
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Amaç o kodu kaldırıp kaldırmamak değilki zaten yapılan hareket. Ayrıca genelleme yanlış gerçekten '' babasının hayrına bu işi yapan '' pekçok kişi tanıyorum ben.
Burada yanlış olan şey kullanıcıya bilgi verilmeden gizli yapılması. Ki adamda bilsin yani bunda link var değişmesi yasak, ona göre kullanayım veya kullanmayayım. Açıklama sayfasında bu işi yapan kaç tilki bunu söylüyor acaba ?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
kendi eğitim kurumum
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1- Kimse kimseye temayı zorla kullandırtmıyor
2- Herkes para verip alamaz, bunuda düşününce adam sitesinde linki barındırmayı seve seve kabul eder.
3- Para verip almak o kadar basitse ve adam o temayı istiyorsa parasını öderse o linki yapımcı zaten kaldırır..
4- bir arkadaşında dediği gibi bu iş reklam ve link için yapılır zaten. Bu ihtiyacınıda öyle karşılıyor..
Kızgınlığa hacet yok, işin kuralı bu. Ama önceden haber verilmesi gerektiği fikrine katılıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bir tane linki geçtim adam 4-5 tane koyuyor. :( Ve bu sitelerde saçma sapan siteler..
Youtube: NovaMobi Teknoloji