-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Domain bana biraz itici geldi anlamı nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sitenizin tasarımı çok güzel.
Ancak içerikte biraz sıkıntı var. O da şu: Mesela siz her konuda yazılar yazmışsınız. Sağlık vs.Bunu kişisel bir site olarak kullanmalısınız bence. Kişisel yazıların yanında bilginiz olan konuları da yazarsınız. Ama bu sağlık konuları olmamış bana göre. Öncelikle hangi konuda yazacağınıza bir karar verirseniz çok daha iyi olur. Kolay gelsin. İyi günler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce şunu belirteyim şu sözü çok beğendim :)
Ben içinden baktığım için kargada bana kartal görünüyor
Velhasıl siteni inceledim. Naçizane görüş belirtmek isterim. Ben sitede logoyu çok merak ederim. İncelerim nasıl durmuş gibi. Belki de bundandır bilmiyorum ama biraz karınca duası olmuş sanki. Logonu biraz daha büyültebilirsin diye düşünüyorum.
Ghost'a bir konuda katılmıyorum. Şuan görünürde bir portal veya gündemi yazan bir site tadında. O yüzden kişisel siteden ziyade portal yapabilirsin. Yada kişisel yaparım dersen, teman biraz geniş kalır gibi düşünüyorum. Fakat şu konuda ghost'a kesinlikle katılıyorum, nasıl bir blog yapmaya çalışırsan çalış, kategorin belli olsun. Ne kadar belli olursa çizgin, o kadar netleşir yazıların, hitap edeceğin kesimler belirginleşir. Tabi herkese hitap edeceğim dersen o da başka :)
Başarılar dilerim :)
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle yapabilirsin, bir miktar bütçe ayırıp, farklı bir logo deneyebilirsin bence. Bunun için forumda gerekli alan var. Tasarımcı arkadaşlarla görüşüp nasıl bir şey istediğini söyleyebilirsin. Hatta bunun için birini bile önerebilirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Site fena değil ancak şunu sakın unutma, Sitenin ismi anlamsızlığı çaprıştırıyor.Siten içeriğin dizin gayet güzel ancak domaini çok daha iyi olabilir di?
Bunun yanısıra;
*indexini çoğaltabilirsinn.
*görsel indexin yok denecek azdır.
*tags seçimlerini dikkat et veya çoğaltabilirsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazıların hepsini sağdan soldan alıntı yapıp, sanki siz yazıyormuş havası vermeniz ilk büyük yanlışınız... Buna rağmen "hatam nerede" demeniz ikinci yanlış.
Bence özgün olun, sonra değerlendirmeye geçeriz.