cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@baates: Beni yanlış anlama ama arkadaşa bu tepkin biraz garip oldu gibi. Yazı olarak ifade edildiği için sert imajlar çıkabiliyor. Ama gardiyan burada özgünlüğün kaliteyi getirdiğini kastediyor bence. Seni kötüleyip, dışlamak değil amaç :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@baates; mantık olarak hatalısın. İlk 5 sayfan komple alıntı ! Muhtemelen geri kalanı da alıntı... Blogculuğun bana göre en önemli kuralı özgün olmaktır. Bunu yapamayan biri zaten bloga hiç girmemelidir. Bunda kızılacak, darılacak bir konu yok. 2+2= 4 yapar..
"her yazıyı ben yazıyorum diye iddam yok" demişsin fakat aksi yönde de bir iddian yok, gökten inmedi ise bu yazılar? Dediğim gibi çoğu yazıya baktım, hep büyük haber sitelerini incelemişsin, birebir alıntılamışsın. Çalıntı içerikle nereye kadar gidersin ki? Bana şu tarihten önce siteye yazdığın 10 tane özgün makale göster desem gösteremezsin. Malesef bu mantıkla gideceğin yol yok !
Özgün ol, özgün ol... Ondan sonra "hatam nerede?" diye sorabilme hakkına sahip ol...
Blogculuk sadece domain, hosting alıp siteyi yayına almak demek değil. Okura farklılık vermediğin müddetçe, sıfır elde var sıfır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gördüğüm benzer tüm konulara yorumum aynıdır dostum. Tekrardan sakın kızmayasın,darılmayasın.. Durum budur..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
durumdan vaziyet çıkardım merak etme sen,kızmak darılmak diye birşey olamaz zaten....
ayrıca hiç kimse yazılar dışında birde logo eleştiri getirmemiş geri kalan beğenilmiş sanırım...
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben logodan bahsediyorum hala :D
hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Harbiden Baates'in anlamı nedir?
Tamam İngilizce hiddet anlamına gelen Bate diye bir kelime var fakat bunu türetmiş olamazsın herhalde. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İlgiçekici olmasını pek amaçlamamıştım. Evet hem ondan hemde soyadım olan atesden aklıma gelen bir domin... daha fazla bir şey düşünmedin valla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bende sitede karakter sorunu var "�" diye gösteriyor bazı yazıları.