Nokta ve virgülüne kadar katılıyorum.
Yanlış düşünüyorsunuz bence. ilk günden beri öyle değildi. Şuanda tekelleşmesinin sebebi biziz. O yüzden reklamlara bile 0.06 - 0.20 kuruş verince yarabbi şükür diyoruz, yurt dışında tık oralanları Türkiye den kat kat fazla.
Üstelik vergi vermemesine rağmen. Birde vergi verdiğini düşünsenize tık oranları ne olur. Google a artık ciddi bir rekabetçi farz oldu, hertürlüsü bizim işimize gelir.
Yanlış düşünüyorsunuz bence. ilk günden beri öyle değildi. Şuanda tekelleşmesinin sebebi biziz. O yüzden reklamlara bile 0.06 - 0.20 kuruş verince yarabbi şükür diyoruz, yurt dışında tık oralanları Türkiye den kat kat fazla.
Üstelik vergi vermemesine rağmen. Birde vergi verdiğini düşünsenize tık oranları ne olur. Google a artık ciddi bir rekabetçi farz oldu, hertürlüsü bizim işimize gelir.
Simdi isin asli soyle Turkiye'de verimli bilgili internet kullanan kisi sayisi az. Bu yuzden her seyi bastan dusuk tutmak lazim. Benim yabanci tanidigin site isinde adamlar var bizim hit cekmelerimizi falan gosterdim adamlar cok sasirdi. Demek ki onlarda oyle seyler yok reklam ucretleride dediginiz kadar ucuk degil. Ornegin tik basina 0.06 kurus vermiyordu sitem yeni oldugu halde reklamdan vazgectim. Yandex'in bir google olmasi icin kat edecegi cok cok yol var. Yandex'ten once yahoo var.