Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle karşı olduğum ve gerçekten sinirlerimi bozan bir olay hakkında konuşmak istedim.Kategori olarak burayı seçtim çünkü konumuz Wordpress.

Evet gelelim konumuza bildiğiniz üzere En çok kullanılan alt yapı sistemi Wordpress ve gerçekten hakkınıda veriyor, o konuda sıkıntı yok.

Sıkıntı şu ki; Yeni başlayan veya ücretli entegre işine giren arkadaşların WP entegre yaptırmak isteyen arkadaşlara verdikleri fiyat piyasayı öldürdü!
Gerçekten öldürdü öyle böyle değil, ben WP entegreye başladığım zamanlarda bir WP entegre minimum 200 TL iken şimdi adamlar 30 TL'ye 50 TL'ye entegre yapıyorlar, nasıl yaptıkları beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren kısım şu ki bu olay yüzünden adamlar gelip diyorlar ki 50 TL ye entegre yapan var sizler niye bu fiyata yapıyorsunuz? Tabiki benim cevabım belli buyrun gidin o zaman ona yaptırın.

Arkadaşlar bu çocuk oyuncağı değil, bu bir ticaret piyasasıdır.
Belli bir fiyat vardır, bu fiyatın altına girilirse piyasa ölür.
Bilmiyorum doğru ya da yanlış düşüncelerim var ama ben bunun doğru olduğuna inanıyorum.
Çünkü arkadaşlar piyasayı öldürmenin amacı yok, ben bana iş gelsin veya şöyle olsun falan diye değil o arkadaşların kazanmalarını istemiyormuyum? ASLA böyle bir düşüncem yok.Allah daha çok versin, daha çok kazansınlar ben isterim ki daha çok kazansınlar gerçekten bu böyle.Ama piyasayıda öldürmenin manası YOK!!

Yazıyı baştan sona kadar okuduğunuz için teşekkür ederim bu konuyu tartışma yaratmak için değil tam aksine düşüncelerimi belirmek için söyledim, belki o arkadaşlarda bu sorunları düzeltirler.