-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle karşı olduğum ve gerçekten sinirlerimi bozan bir olay hakkında konuşmak istedim.Kategori olarak burayı seçtim çünkü konumuz Wordpress.
Evet gelelim konumuza bildiğiniz üzere En çok kullanılan alt yapı sistemi Wordpress ve gerçekten hakkınıda veriyor, o konuda sıkıntı yok.
Sıkıntı şu ki; Yeni başlayan veya ücretli entegre işine giren arkadaşların WP entegre yaptırmak isteyen arkadaşlara verdikleri fiyat piyasayı öldürdü!
Gerçekten öldürdü öyle böyle değil, ben WP entegreye başladığım zamanlarda bir WP entegre minimum 200 TL iken şimdi adamlar 30 TL'ye 50 TL'ye entegre yapıyorlar, nasıl yaptıkları beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren kısım şu ki bu olay yüzünden adamlar gelip diyorlar ki 50 TL ye entegre yapan var sizler niye bu fiyata yapıyorsunuz? Tabiki benim cevabım belli buyrun gidin o zaman ona yaptırın.
Arkadaşlar bu çocuk oyuncağı değil, bu bir ticaret piyasasıdır.
Belli bir fiyat vardır, bu fiyatın altına girilirse piyasa ölür.
Bilmiyorum doğru ya da yanlış düşüncelerim var ama ben bunun doğru olduğuna inanıyorum.
Çünkü arkadaşlar piyasayı öldürmenin amacı yok, ben bana iş gelsin veya şöyle olsun falan diye değil o arkadaşların kazanmalarını istemiyormuyum? ASLA böyle bir düşüncem yok.Allah daha çok versin, daha çok kazansınlar ben isterim ki daha çok kazansınlar gerçekten bu böyle.Ama piyasayıda öldürmenin manası YOK!!
Yazıyı baştan sona kadar okuduğunuz için teşekkür ederim bu konuyu tartışma yaratmak için değil tam aksine düşüncelerimi belirmek için söyledim, belki o arkadaşlarda bu sorunları düzeltirler.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yapçak bişey yok bu rekabet piyasası 1 lirayada yapar isterse 1000 liraya'da bunu engelleyemezsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
sen olabildiğince yüksek fiyat söyleki kimsenin parası çöpe gitmesin.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
180, (%100)
Eğer bana diyorsan adama 200 TL desek mırın kırın edip 50 ye düşürüyorlar.
Piyasayı ben düşürmedim :) Entegre konusu bile açmadım ama yinede yazıyorum onada fazla diyorlar.
Sende haklısın.
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hocam emin ol bu diğer ticaret konularında da geçerli. Geçen yıl aylık 10 15 liraya sattığım linki 5 liraya satamıyorum.2 liraya link satanlar yüzünden, bu piyasayı öldürme olayı tema entegresnde de var dediğin kadarıyla.Keşke belli standartları olsa bu konuların.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Haklısın yapacak bir şey yok tanıtım yazısı konusunda da aynı sıkıntıyı ben çekiyorum..
sosyalme.com
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Piyasa ölmez arkadaşlar, komaya girer, yataklara düşer ama yine geri gelir.
Benzer bir şekilde reklam, grafik işleri ve hosting konularında da piyasada bir zorluk yaşanıyor. 3 liraya reklam veren, 10 liraya logo yapan ve buna bağlı yaptırmak isteyen, bedavaya yada 5 liraya sınırsız özellikli host sağlayan bir sürü kişi var.
Bu konularda hiçbirimizin elinden bir şey gelmez, adamların kaçtan ve nasıl yaptığına karışamayız.
Sonuç olarak, 5 liraya yapılan logo/tasarım ile 50 liraya yapılan logo/tasarım aynı olmaz. 70 liraya alınan sınırlı alt özellikli host ile 10 liraya alınan sınırsız alt özellikli host aynı olmaz. 200 liraya yapılan entegre ile 50 liraya yapılan entegre aynı olmaz.
Siz üretken arkadaşlarımıza düşen biraz beklemek, bırakın 5 liraya logo yaptırıp 10 liraya hosting alsınlar, 3 liradan reklam verip 30 liraya tema entegresi yapsınlar. Sonunda kaybedip size dönecekler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.