isousluer adlı üyeden alıntı

Erhan Abi gayet açık söylemiş de nedense bakıyorum bu konuda konuyu açan arkadaş ve sen bazı şeyleri anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Burda bulduğu tüm kodları ekleyecek diye bir şey denilmemiş. Sen nasıl anladın onu meçhul.

Ayrıca sanırım piyasada 50-100 liraya iş yapan çocuklarla fazla haşır neşir olmalısınız ki 2.000 TL'yi fazla görüyorsunuz. Bir işin ederi vardır. Tabi siz bunu bilmiyorsanız böyle demeniz normal.


Ben nedemek istenildiğini anlıyorum. Üreten kişinin isminin orda bulunmasının bir sakıncası olmadığını söylediğimi zaten mesajlarımı okuduysan anlardın.
2. olarak ücretli işlerde bile tasarımcı şirketin site footer ına yazıldığını hepimiz biliyoruz.

Bir tema için 2000 lira sizin için ederi olabilir, her işin bir hakkı vardır. TEMA dediğin sitenin 3 te 1 i. Ozaman siz bir siteyi şu anlayış yapısıyla 8000 tl den ucuza yapmazsınız. Gerekçe olarakta Yurt Dışını gösterirsiniz.

Bende size Yurt dışında Minimal Gelir düzeyinin kişi başı 6000 dolardan fazla olduğunu söylerim. Ayrıca konuyu açan arkadaş Profosyonel değil ki, Amatör. Siz amatör bir bireye neden pro tema öneriyorsunuz. Hemde Fahiş fiyata.

Benim şahsi görüşüm, yerli yazılımcılar buradan kaybediyor.

Ek olarak Ücreti işi yapan belirler. Ona kimse birşey diyemez.