güvenilirlikle ilgili bir sorun yok... çünkü ortada para yok... kişi üye olur, panele girer, fırsatını ekler, uygunsa yayına girer... gelen ziyaretçilerinde ilgisini çekiyorsa, ilgili linke tıklar ve fırsatın bulunduğu adrese gider... yani ben sadece aracıyım burada...
Kazanç meselesi.. o daha sonraki mesele, sonuçta para her şekilde kazanılır... şimdi ekim zamanı... ekmeden hasat beklemek olmaz... uzun vadeli bir projeyi başlatıyorsanız, epey bir süre sıkıntılı geçecektir... insanların kabullenmesi, ziyaretçi çekimi, yazılımın oturması, sitenin google da oturması...
Aslında daha hızlı yol alabilirdi site... Öylesine çok talep varki, ama neredeyse %100 ünü geri çeviriyorum. Çünkü çoğunluk fırsat yaratmıyor, fırsatçılık yapıyor... Eğer ziyaretçimin işine yaramayacak ve sitenin kalitesini düşürecek bir içerik yayınlatmak istiyorsa, özür dileyerek açıklamasını yapıyor ve yayınlamıyorum...
Bu can sıkıcı ve başta insanları kaybetmek demek olabilir. Ama toplu kaybedeceğime, tek tek kişileri kaybetmek daha doğru... Yani bir şeyi ya tam yap, yada yapma... yani bir iki kişiyi mutlu edicem diye, gönderdiklerini yayına sokupta, sitemi çöp site yapacağıma, siteyi siler atarım daha doğru... bence böyle.
.