-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ben bu konuyu yaklaşık olarak 6 ay önce açmıştım. yani bu konuyu açtığımda mart ayındaydık. o zaman da foruma yeni üye olmuştum. mart ayından beri de wmaracına hergün girmeye gayret ediyorum. okul ya da iş derken giremediğim günler mutlaka oluyor fakat birçok genç, günümüzde ilk olarak facebook ya da twitter gibi siteleri açıyor. (bu siteleri biraz gereksiz bulduğumuda hemen belirteyim.) foruma üye olduktan sonra ise benim ilk açtığım siteden biri wmaraci oluyor. bazen kendi sitemi de açıyorum yalan yok :)
wmaracına girdiğimde yeni açılmış konuları okuyorum. alta düşmüş konulara bakmaya çalışıyorum.
forumdaki konuları okuya okuya gün geçtikçe daha çok şey öğrendiğinizin farkına varıyorsunuz. wmaracına mart ayında kayıt olduğumu söylemiştim. bu süreçte az şey öğrendim desem yalan olur. şu an css çalışıyorum. kendimi çırak bir web master olarak geliştirmeye çalışıyorum. yakında işten ya da okuldan fırsat bulabilirsem , javascipt çalışmaya başlayacağım.
asıl konumuza dönersek ben açmış olduğum başlığın aslında biraz saçma bir sorudan ibaret olduğunu şu an gayet iyi anlıyorum. saçma diyorum çünkü ikisinin kıyaslanamayacağını artık biliyorum.çünkü biri editör biri ise dil. bi 6 ay kadar önce ikisinin arasındaki farkı anlayamamıştım. ama forumumuz saolsun , sayesinde çok şey öğrendik.
1 kişi bu mesajı beğendi.
burakaydin.cc >>> kodladığım ücretsiz wordpress temaları
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web & Android Developer
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben dreamveawer kullanıyorum. Acaba dreamveawer kullanıpta notepad++ tavsiye eden var mı??