Merhaba.
Kredi başvurusu ile ilgili sizden bilgi almak istiyordum. Bu sorumun karşılığı olarak BANA TC KİMLİK NUMARANIZ İLE BAŞVURUN cevabını yazmayın bu durumda kredi almakta sorun yaşıyorum sebebi ise şimdi ben esnafım Ağır vasıtaların yedek parçalarının toptan satışını yapıyorum ve yaklaşık 7 aydır da bir bankadan kredi kartı kullanıyorum kredi kartımın ödemelerini her zaman ödüyorum bir sorunum olmadı ama ilk kredi kartını aldığımda tecrübesizliğimden dolayı kredi başvurusunda bulundum ve bir kaç kez üst üste bulundum ayrı bankalardanda bulundum bana verdikleri cevap biraz kredi kartlarınızı kullanın zaman geçsin gelin verelim oldu . Ama sonra gidip başvurduğumda bana verdikleri cevap şuydu çok fazla kredi alma başvurusu denemsinde bulunmuşsunuz bu sorun yaratıyor ve sanırım bir 6 ay kredi başvurusunda bulunmamam gerekiyormuşki alayım. şimdi ben o kredi başvurulaırnın hepsini bireysel kredi başvurusunda bulundum ama şimdi ise iş yerim üzerinden iş yerim için kredi başvurusunda bulunmak istiyorum bu durumda benim şahsi kredi başvurularım bunada engel olur mu ? kendi vergi levham ve gelir belgelerimle kredi almam mümkün mü ?