-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her zaman "yalnız" çalışırım.
Forever alone ;)
Ama yok ben de arada sırada yazabilir miyim diyen olursa akrabalarımdan izin veririm, yoksa tüm kontrol bendedir.Öyle durumlarda afedersin ama adamı "enayi" yerine koyuyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla millet çok cins ama 2-3 kişi bir araya geldi mi altından kalkamayacağı iş yok neredeyse yeterki birlik olunsun anlaşılsın... Ama ne adamlar var 2-3 şey biliyorum diye egolarını tatmin eden...
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
İşte anlaşabildekten sonra sorun yok.Bir de disiplin olması lazım grup çalışmalarında
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunun bencillikle alakası yok, güvensizlikle alakası var.
İnsanlara güvenemiyorsunuz ki (ben de güvenmem) yalnız kalmak/yalnız yapmak istiyorsunuz.
Bağlanma, onlara şans verme korkunuz var.
Belli bir yere kadar tamam, ama belli bir yerden sonrasında bunun psikolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. Bu hal ve davranış devam ederse kimseyle ilişki kurulamaz düzeye gelecektir. En yakınınız, sevgiliniz, anneniz, babanız ya da evli olursanız eşinize bile bazı şeylerde güvenemeyecek tek başınıza yapmak isteyeceksiniz. Bu durumda karşınızdaki insan yerine kendinizi koyun biraz.
(Burada yazdığım bütün sorunlar bende de var. Hiç kimseye güvenemediğimden, herhangi bir işi tek başıma yapma taraftarıyım.)
Ayrıca kendini övmek de büyük bir hastalıktır. Yani "çok zekiyim, tek başıma her işi yapabilirim" niteliği taşıyan mesajlar/düşünceler de bu hastalıktan biri. :)
cagdas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynısı banda oldu hocam Tanıyan Tanıyordur TARIK MENTEŞE Kötü laf söylemek istemiyorum Ş****siz benim aklıma girdi dedim nasıl site açarım ada ben hosting satıyorumdedi iyi anlaştık yazarblog.net adresini adlım 30 Tl para verdim çok iyi yere geldim her konuyu ben açtım sonra dedi bir adam geldi siteyi satın almak istiyordedi 50 TL vericekti adam paypaldan tarık a yatırdı tarıkta bana resmini gönderdi para mara yok ortada vermedi sonra dogl.in adresini aldım onuda sonra el koydu en son kadoyun.com adresini aldfım günlük 500-1000 arası hiti vardı Pr3 dü dedi 30 tl ver yoksa siteyi alırım dedi bende vermedim Seni ALLAH a Havale ediyorum dedim sonra ne oldu bütün siteleri kapandı bs-aktif.com bi-aktif.com yazarblog.net dogl.in hepsi kapandı tepe taklak oldu :DDDD