Öncelikle temada herhangi bir hata yok. Ee buradan direk bakıp sorunun şudurda diyemeyiz :) O yüzden sorunun nerede kaynaklandığını senin bulman gerekecek. Mesela;

- Yazı içerisinde kullandığın kodları bir kontrol et. Eğer biryerden kopyala yapıştır yöntemi ile aldıysan yazıyı, yazı ile birlikte bazı kodlarıda kopyalamış olabilirsin. Bu kodlarda kaymalara neden olabilir.

- Yeni bir yazı ekle, bakalım aynı sorun onda da olacakmı. Deneme yanılma yöntemi ile bulmaya çalış.

- Kullandığın resmi özel alanlardanmı ekledin, yazı içindenmi. Bunu kontrol et ve olmadı başka bir resim kullanmayı dene.

- Temanın orjinal stil dosyasında ne gibi değişikliklere gittin onları bir kontrol et. Yanlış bir yeri silmiş veya değiştirmiş olabilirsin.

Bunlar yapılabileceklerden sadece birkaçı. Olay yine sende bitiyor ama biz yine yardımcı olmaya çalışacağız ;)