Merhaba

KorkakHerif adlı üyeden alıntı

Peki dostum seni diğerlerinden ayıran özellik nedir ? Bu arada başarılar.

Şöyle söylebilirim

Öncelikle beni Webmaster Sitelerindeki Hiti Görüp de benim neden hitim olması diyen kişilerle karıştırmayın.Benim amacım kendi forumum içinde bildiklerimi paylaşmak.Yani kullanıcılara yararlı olmak arkadaşlar.Ve arkadaşlar eğer bildiklerini yayınlamak ve kullanıcılara yararlı olmak isteyen kişileri forumumuza bekleriz

Batuhan adlı üyeden alıntı

Alanadı çok güzel, ancak wm forumu uymamış. clickworker.com gibi bir sisteme ihtiyaç var aslında Türkiye'de, bu alanadı da fena gitmezdi.

Başarılar.

Ankon adlı üyeden alıntı

Bazı arkadaşların söylediği gibi alan adının webmaster sitesine pek uygun olmadığını düşünüyorum. Farklı bir alan adıyla forum açıp bu ismi teklif konusunda değerlendirebilecek birisiyle ortakta olsa değerlendirseniz daha iyi olabilirdi..

Hayırlı olsun, başarılar.

Bu alan adının kullanmamım iki sebebi vardı birincisini konuda belirtmiştim *** oxxi fuub gibi domainleri düşününce neden teklif.me olmasın diyerek belirtmiştim.

İkinci sebep olarak sponsorum elinde olan boş domaini bu olduğu için bu domaini kullanmak zorunda kaldım.Ancak domain ismine takılmadan siteyi ilertlemeyi düşünüyoruz.