1- cPanel :cPanel Aylık lisans bedeli 28TL-30TL arasında değişen bir paneldir. Sorun yaşamak istemiyor ve eklentilerle canlandırılmış bir websitesi istiyorsanız elbetteki cPanel'i tercih etmelisiniz.

2- Plesk : Maliyeti olmayabilir, ISP tarafından ücretsiz veriliyor olabilir. Eğer ücretsiz olarak verilmekteyse 1 Domain için pekte kötü bir panel değildir. Plesk 9.5 PostgreSQL Dr.Web eklentileri olmadan çok daha hızlı çalışır ve kaynak tüketmez.

3- DirectAdmin : Code500 Lisansı ile aylık 8-9TL gibi bir tutarı var. cPanel ile aynı tabanı kullanır cPanel'den biraz daha boş ve zor gibidir. Eklenti kurulumu cPanel'e benzer fakat yoksuldur.

4- Kloxo Panel : Kloxo Panel ise biraz daha görsellik yönünden fakir ama cPanel kırması/bozması diyebiliriz. Yönetimi kolay fakat aylık lisans bedeli olan bir panel.

Aslında Plesk 9.5 kullanmanızda bir zarar yok, Plesk 9.5'i Dr.Webd ve PostgreSQL olmadan kurulumunu gerçekleştirirseniz RAM Bellek kullanımı 312-420MB'tan 160-200MB'a kadar düşebilir ammavelakin gelen isteklerin ve yazılımınızın öneminide unutmamanızda fayda var.