Grafik & Web Tasarım ile ilgili yepyeni cıvıl cıvıl bir site,açacağız. [ açacağım demiyorum,hepimiz eşit olacağız. ]
Bu konuyu ne ***,nede WS'de açacağım. Sadece WMAracinda açmaya karar verdim. Çünkü gerçek kardeşliğin bulunduğu tek forum wmaraci.
Sitemizin amacı;
Bedava CSS/HTML/WORDPRESS TEMA/PSD/RANK SETLERİ/LOGO PSDLERİ falan filan :D aklımıza ne geliyorsa artık,tamamen kendimize ait paylaşımları sitede paylaşacağız. Site wordpress olacaktır. Copyright yapımcıya ve site adresine ait olacaktır. Siteden izinsiz çalanlara karşı mail atılacaktır. Mail olumlu cevaplanmazsa davaya kadar gidecektir. Amacımız büyük.
En az 10 arkadaş arıyorum. 10 arkadaşımıza ulaştığımız takdirde kendilerine ait özel @siteismi.net msn adresi açılacaktır. Daha detaylı konuşmak isteyenler Pm atsın veya msn eklesin ( pmden verebilirim msn i )
Domain ;REGLEYECEĞİZ eskidende grafik sitesiydi. Fakat şimdi bambaşka bir şekilde geri dönüyoruz !!
TARIK , SAİDYAVUZ , BURAKD , BİDÜŞÜN , DARKGIRL , MSTDRSN , ERTEKINO VE AKLIMA GELMEYEN HERKES,HEPİNİZİ BEKLİYORUM ! LÜTFEN,BÜYÜK BİR PROJEYE İMZA ATALIM!!