cnkymz adlı üyeden alıntı

Peki sağladığı avantajlar konusunda daha fazla bilgi verebilirmisiniz. Hem forumdaki arkadaşlarda yararlanmış olur, hem de kendi adıma. Blog'umu eklediğimi varsayıyorum, bana ne tür getiriler olacak ? Evet tanıtım olacak, hit olacak, peki üyelik ile beraber herkes kayıt yapılıyor mu yoksa inceleme oluyor mu ? Ve aynı zamanda eklenen bloglar veya kurumsal sitelere linkler yardımıyla referans olunuyor mu, dofollow link gibi mesela.. ?

Nedir?
Web girişimlerinin tanıtılması, duyurulması ve sektörle ilgilenen girişimcilerin gündem ve yeniliklerden herkesten önce haberdar olması amacıyla hazırlanmıştır.

Amacı
Türkiye ve dünyadan internet alanındaki gelişmelerin incelendiği, duyurulduğu ve analiz edildiği merkez portal olmak ve web girişimcilerine kaliteli, güncel ve doğru bilgiler içeren bir web girişimleri dizini sunmaktır.

Ne Yapar?
Web girişimlerini tanıtır ,duyurur ve analiz edilmesini sağlar,
Haber, basın bültenleri ve duyurularınızın görünürlüğünü artırır,
Arama motorlarında ön sıralarda çıkabilmeyi ve sitenizin extra trafik almasını sağlar,
Haber ajanslarına, basın mensuplarına, blog yazarlarına, sosyal medyaya ve iş dünyasına haberlerinizi ve duyurularınızı iletir,
Ürün,hizmet ve ilanlarınızı ilgililerine duyurarak kurumsal tanıtımınıza katkı sağlar,