hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Evet dur bir google adam gibi içerik bile eklemeden bizi niye siliyorsun? Arkadaşlar sizde de var mı bu olay? Ve neden siliniyorum lütfen bana cevap verirseniz sevinirim. Geçen indexler iyiyken şimdi sadece etiketler kalmış. Neden?
İmzamdaki site adresi için konuşuyorum.
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle söyleyeyim, fazla pingleme yaptınız mı? Sağdan soldan deli gibi link değişimi yaptınız mı? Yazdığınız içerikler birebir alıntı mı? Bunun gibi (daha çoğaltılabilir) işler yüzünden google sizi sandbox filtresine düşürebilir. Bunu öğrenmenin yolları var ama unuttum şuan google'da arama yap sandbox checker gibi, bakın bakalım... Spam filtresine falan girmiş olabilirsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Görsel indexlerim 700 lerdeyken 190lara düşmüş bendede..
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Üç dört gün içersinde kendiliğinden düzelir. Alışın bu tür index azalması ve çoğalmasına. Çok sıradan olaylar aslında. Örneğin son bir ayda en az dört beş defa indexlerim yarıya düşüp düzelmiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Hatayı kendinizde arayın bir kerede. Google'ın alogoritmasını çözebilen şuana kadar kimse yok :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
hocam birde şu da var sanırsam seo sorgulama araçlarında da sorun var 3-4 tane seo sorgulama aracında yarı ayrı sorguluyorum sitemi,özellikle index sayılarında çok uçuk değerler çıkıyor...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar ben hiç ne link çalışması ne seo çalışması yaptırdım. Kimseyle link değişimi bile yapmadım. Sadece linkim bir wmaracı'nda gözüküyor o kadar. Ama indexler silinmiş işte sorun bu. Hiçbir şey yokken neden?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web tasarım,
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam birazcık zaman :) eğerki dediğiniz gibiyse zaten düzelecektir. bu arada google webmaster araçlarına tekrardan sitemap'ını gönderebilirsin. Ama en baştadada dediğim gibi biraz gibi birazcık zamana bırak.
Ayrıca kendi siteminin indexlerinin bir gece sıfıra düşüp diğer gece eski haline geldiği zamanlarıda gördüm.
1 kişi bu mesajı beğendi.