lostyazilim

10 Parmak Klavye Kullananlar Buyursunlar

33 Mesajlar 11.146 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

aeSahin aeSahin www.ahmetenessahin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PR, Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 806
  • Beğeniler 361 / 151
  • Ticaret 1, (%100)
Okuduğum alan dolayısı ile 10 parmak F klavye'yi sadece 5 ay içerisinde çok hızlı bir şekilde öğrendim. Dakika'da 120-150 5 dakika'da 1200 kadar vuruş yapıyorum. Düzenli bir şekilde çalışırsanız daha da üstüne çıkmanızda hiç bir problem olmayacaktır.
MEGEP'te F klavye modülleri olacaktır oradan bakarak kendinizi geliştirebilirsiniz.
ÖRNEK : http://megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/modul_pdf/482BK0007.pdf

PR | Social Media - Advertising - Post-Production
wmaraci
reklam

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Günde bir saat çalışarak bir haftada öğrenebilirsiniz. Bunun için birçok program var. Programda klavyede ellerinizin nereye konulacağına kadare gösteriyor. Sonra alıştırmalar var.

AAAAAAA. BBBBBBBB .CCCCCCC gibi bastıkça basıyorsunuz. İlk başlarda biraz sıkıcı olsada çok rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Q klavye öğrenmştim ben fakat hiçbir zaman F klavyede olduğu kadar hızlı yazamıyorsunuz. Ayrıca bunun için bir oyunda var. Ben de arada o oyunu oynarım. Seviyemde çok iyi.

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
F klavyede Türkçede çok kullanılan harfler parmaklara daha uygun yerlere yerleştirilmiş ve art arda gelen harflerin yazım hızı da farklı parmaklara dağılımı daha iyi olduğundan daha hızlı yazılıyor. Q klavye hepimizin de bildiği gibi daktilo harfleri sıkışmasın diye yapılmış bir düzen. 10 parmak + F klavye mükkemmel bir hız demek belki ama ben "webmaster adam Q kullanır arkadaş!" presibini benimsemiş bulunuyorum :)
kulturelbellek

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al