Bootable yapmana rağmen USB'den başlamıyorsa demek ki bootable olamamış. Her dağıtım her yazılımla yüklenemiyor ne yazık ki, örneğin Fedora için Unetbootin yerine kendi yazılımını kullanmak durumunda kalıyorsunuz çünkü her bilgisayar boot edemeyebiliyor. Oğuz Kırat Pardus'un USB'ye yazdırılması için bir yazılım geliştirmiş, buradan ulaşabilirsiniz, geniş anlatım ise burada mevcut.
Bunları yapmana rağmen USB'den boot edemiyorsan belleğe format atman gerekiyor olabilir. Kalıp USB'ye yazdırılırken sonuna kadar bekle, işlemi kesinlikle durdurmanı önermem. Daha sonra .raw uzantılı bir USB belleğin oluyor ve bunun geri döndürülmesi çok zor oluyor. Bu yüzden 8 GB'lık USB belleğim kullanılmaz hale geldi, kullanılıyor kullanılmasına ancak güvenilir değil. Dikkatli ol.
Bunları yapmana rağmen USB'den boot edemiyorsan belleğe format atman gerekiyor olabilir. Kalıp USB'ye yazdırılırken sonuna kadar bekle, işlemi kesinlikle durdurmanı önermem. Daha sonra .raw uzantılı bir USB belleğin oluyor ve bunun geri döndürülmesi çok zor oluyor. Bu yüzden 8 GB'lık USB belleğim kullanılmaz hale geldi, kullanılıyor kullanılmasına ancak güvenilir değil. Dikkatli ol.
Cevap için teşekkürler. Pardus'a geçtim; ama pek memnun kalmadım ve tek işletim sistemi olarak kurmuştum. Şimdi windows 7'e nasıl döneceğimi kara kara düşünüyorum. Dvd bölümüde çalışmıyor. En iyisi Windows 8 rtm yi usb'den boot la yüklemek. Yalnız usb 8 gblıktı biçimlendirmeme rağmen 1,15 gbta düştü bunu nasıl çözebilirim?