-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
boşta
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
merhaba arkadaşlar,
benim lys sınav puanı düşük olduğu için son 1 kez daha hazırlanıp yeniden sınava girmek istiyorum ama askerlik yaşım geldiği için ekim sonuna kadar muayene olmam gerekiyor. bazıları okumasan dahi 2 yıl tecil ettirebilirsin diyor bazıları lise diplomanla gidip 4 yıl tecil ettirebilirsin diyorlar ama tam olarak bir fikir sahibi olmadıkları için ben öyle biliyorum diyorlar. askerden geldikten sonra meslek sahibi olmayan boş bir insan olmak istemiyorum. bu yüzden bilgisi olan varsa bana acil yardımcı olsun. şuanki durumuda tecil için kaç yol varsa hepsini yazın lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
En kısa zamanda bir askerlik şubesine gidip bilgi almanı öneririm.Yoksa apar topar askere alırlar haberin olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
hkn
İcraat Vakti...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
65 / E
-
Meslek
arıyor...
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Muayene gittiğinde askere gidip gitmeyeceğini sorarlar sende tecil ettireceğim veya gideceğim dersin.2 sene idi herhalde ama 3 te olabilir tecil hakkın bulunuyor.Ben bunlarla uğraşmak istemiyorum dersen git aöfe yazıl okul uzatsın askerliğe gidişini.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
2 yıl otomatik tecil hakkın var. Askere alırlar hemen falan diyen arkadaş ise biraz araştırsın artık öyle apar topar askere alma yok. 2 kere kağıt gönderirler geri dönüş yapmazsan 3. yü gönderirler askere gelmen için eğer onda da gitmezsen alırlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Lisans diploması alınca 2 yıl tecil ediyorlar.Aynı durum Lise diploması için geçerli mi tam olarak bilmiyorum.En doğru bilgi için Şubeye uğramalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
arkadaşım bence açıkögretime fakultesine kayıt ol sonra yine öss hazırlan puanın düşmez ve kafan rahat olur 2. üniversite bitirmiş olursun ve 15 ay yerine 5 ay yaparsın üstüne devlet sana askerlikte maaş verir bu kadar basit :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
durum şöyle bende tecilliyim yükseklisans yapıyorum suan mezuniyet yılından itibaren tecil edebiliyorsunuz yani 2009da mezun olduysanız 2011e kadar tecilli olabilirsiiniz götürsenizde götürmesinizde şbeye