4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence çok güzel az önce indirdim kullanmaya başladım. Chrome'un aynısı zaten ancak enfazla 5-10 farklılık var. ama önerim indirin derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Webrazzi'nin Yandex Türkiye'den aldığı bilgilere göre Türkçe'si için çalışmalara başlanmış.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Chromium alt yapısıyla olduğu için Chrome kullanırım daha iyi, Türkçesi çıktıktan sonra belki indirip bir denerim.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
ben hiç türkçe için çalışmalara başlamasınlar daha fazla rezil olmadan bıraksınlar tarayıcı işini yandex iyice cıvıttı bu işi.İlk çıktığında bir umut webmasterlar için yeni bir umut kaynağı olur diyordum fakat bir süre sonra yaptığı anlaşmalar anasayfasındaki kalabalıklık ve kullanılamamazlık ayrıca verdiği sonuçların iyi olmaması sebebiyle bir daha kullanmadım.Açıkcası tarayıcı duyurusu geçtiğinde sonucun böyle olacağını tahmin etmiştim açık kaynak kodlu diye chrome çakması bir tarayıcı yapıp logosunu paint terk bir çizimle bize sunmuşlar üstelik bu kadar yaygara kopararak geri sayım vs insanlar ne çok farklı tamamen özgün bir browser beklerken bi baktıkki Juniour Chrome :) hız konusunda da zaten chrome kadar değil kısacası tam bir fiyasko.Yandex çok büyük bir yenilik getirmediği sürece artık benm için bitmişdir bir bing den farkı kalmadı artık benm için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
infosuna baktığınızda ne görünüyor?
internet.yandex.com.tr miydi o adres..
orada tarayıcı chrome 22 mi yazıyor yandex browser mi?
Yüklüyorum ama merak ta ettim :)