lostyazilim
tr.link

Akbank SMSŞubesi Rezilliği!

8 Mesajlar 5.204 Okunma
lstbozum
tr.link

injizz injizz Remember My Name Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 16 / 20
  • Ticaret 2, (%100)
Akbank hesabımdan toplamda 21 tl sms şubesi bahanesiyle para kesilmiş.Ben sms şubesi diye bir şeye onay verdiğimi hatırlamıyorum.Nedir bu sms şubesi, internet bankacılığına girerken telefona her kod gelişinde ücret mi kesiyorsunuz? Her girişte 3 lira kesilmiş. Bu nasıl bir firmadır böyle. Ne açlıktır bu. Bunun iptali müşteri hizmetlerinden yapabilir miyim? Birde kesilen miktarı iade ederler mi?

wmaraci
reklam

dumanyak dumanyak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 113 / 149
  • Ticaret 15, (%93)
Kesmemeleri gerekiyor. Siz en yakın şubeye danışın bence. Babamda akbank kullanıyor. Hemde 4-5 yıldır. Hiç bir kesinti yaşamadı.

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 16 / 20
  • Ticaret 2, (%100)

dumanyak adlı üyeden alıntı

Kesmemeleri gerekiyor. Siz en yakın şubeye danışın bence. Babamda akbank kullanıyor. Hemde 4-5 yıldır. Hiç bir kesinti yaşamadı.

Valla internet şubesine her girdiğimde kesmişler sanırım.Bi günde 3-4 kere kesilmiş. Hala internet şubesine girdiğimde mi yoksa hesaptan para gönderimi yapıldığında atılan bilgilendirme mesajları için mi kestiklerini öğrenemedim.

dumanyak dumanyak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 113 / 149
  • Ticaret 15, (%93)

injizz adlı üyeden alıntı

Valla internet şubesine her girdiğimde kesmişler sanırım.Bi günde 3-4 kere kesilmiş. Hala internet şubesine girdiğimde mi yoksa hesaptan para gönderimi yapıldığında atılan bilgilendirme mesajları için mi kestiklerini öğrenemedim.

Dediğim gibi. Babamda 4-5 yıldır Akbank ve 1-2 yıldır aktif olarak internet şubesini kullanıyor. Onunda telefonuna mesaj geliyor. Ancak hiç bir kesinti ile karşılaşmadık.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 16 / 20
  • Ticaret 2, (%100)

dumanyak adlı üyeden alıntı

Dediğim gibi. Babamda 4-5 yıldır Akbank ve 1-2 yıldır aktif olarak internet şubesini kullanıyor. Onunda telefonuna mesaj geliyor. Ancak hiç bir kesinti ile karşılaşmadık.

Bakın hesaba para geldiği gibi kesilmiş.Ne zaman para gelse 2-3 kere kesmişler.Oh ne güzel temiz para akbank. Az şerefsiz değiller. Çok ağır konuşucam yarın.Burada önemli olan tabikide 20 lira değil.Burada önemli olan ben ve benim gibi bir insandan habersiz paralar çekilmesi. Kimden ne koparabiliriz diye bakıyorlar.
dumanyak

kişi bu mesajı beğendi.

yemre yemre UI Designer and Front-End Developer. Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek UI Designer and Front-End Deve
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 34 / 80
  • Ticaret 6, (%100)
İptalini yine online bankacılık üzerinden yapabilirsiniz, müşteri hizmetlerini aramanıza gerek yok. Ayrıca kesintiyi cep telefonunuza gelen sms bilgilendirmeleri yüzünden kesiyorlar, internet şubesi giriş çıkışlarıyla alakalı değil.

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 16 / 20
  • Ticaret 2, (%100)

yemre adlı üyeden alıntı

İptalini yine online bankacılık üzerinden yapabilirsiniz, müşteri hizmetlerini aramanıza gerek yok. Ayrıca kesintiyi cep telefonunuza gelen sms bilgilendirmeleri yüzünden kesiyorlar, internet şubesi giriş çıkışlarıyla alakalı değil.

Birincisi kesintiyi aylık olarak yapmaları lazım. Bunlar bir günde 8 tane sms ücreti kesmişler. İkincisi sms falan gönderdikleride yok.

yemre yemre UI Designer and Front-End Developer. Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek UI Designer and Front-End Deve
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 34 / 80
  • Ticaret 6, (%100)
O zaman müşteri hizmetlerini bi arayın neden kestiniz bana sms de gelmiyor diye durumu izah edin. Varsa bir yanlışlık düzeltilir para iadesi yapılır zaten

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al