tr.link

Beğenmeme Butonu

7 Mesajlar 1.197 Okunma
acebozum
tr.link

Burakcolak Burakcolak www.burakcolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 262
  • Beğeniler 0 / 92
  • Ticaret 1, (%100)
S.a arkadaşlar ve adminim,konulara beğenmeme butonu konulsa nasıl olur?
Yani Şu kadar kişi beğendi deniyor ya,şu kadar kişi de beğenmedi gibi bişe olsa güzel olur diye düşünüyorum.Saygılar...

googleasistan
reklam

ovelibudak ovelibudak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ------
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 384 / 265
  • Ticaret 2, (%100)
Aslında düşünce güzel fakat; şöyle düşünelim.

Bu buton geldiğinde bana göre forumda az da olsa sessizlik olur. Neden mi diye sorarsan; adam fikrini "beğenme" veya "beğenmeme" butonlarıyla beyan eder ve yorum yazmaya gerek duymaz çoğu zaman. Bir şey daha eklemek gerekirse, beğenmedim kısmındaki kişiler konu sahibinin moralinin bozulmasına sebep olabilir. En azından yorum yapan kişiler yorumlarında mütevazı bi' şekilde beğenmediklerini dile getiriyorlar. ( Tabii hepsi değil :) )

aeSahin aeSahin www.ahmetenessahin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PR, Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 806
  • Beğeniler 361 / 151
  • Ticaret 1, (%100)

Graphicer53 adlı üyeden alıntı

Aslında düşünce güzel fakat; şöyle düşünelim.

Bu buton geldiğinde bana göre forumda az da olsa sessizlik olur. Neden mi diye sorarsan; adam fikrini "beğenme" veya "beğenmeme" butonlarıyla beyan eder ve yorum yazmaya gerek duymaz çoğu zaman. Bir şey daha eklemek gerekirse, beğenmedim kısmındaki kişiler konu sahibinin moralinin bozulmasına sebep olabilir. En azından yorum yapan kişiler yorumlarında mütevazı bi' şekilde beğenmediklerini dile getiriyorlar. ( Tabii hepsi değil :) )

Aynen, katılıyorum.

PR | Social Media - Advertising - Post-Production

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Beğenen beğen tuşuna yıklıyor, beğenmeyen tıklamıyor. Ayrıca gittikçe sessizleşiyoruz zaten. Beğen butonu olmadan önce hepimiz mesajı alıntılar, katıldığımızı belirtir ve + olarak kendi düşüncelerimizi de söylerdik. Beğen butonu çıktığından beri artık mesaja katılan beğen'e tıklıyor, birçoğu neden beğendiğini söylemiyor yada fikrini dile getirmiyor. Bu açıdan beğen butonunu sevmiyorum ancak beğen butonu gerçekten gerekliydi.

Beğenmeme butonu yerine beğenmediğimiz mesajı alıntılayıp neden beğenmediğimizi söylesek, kendi görüşlerimizi dile getirsek ve fikir alışverişinde bulunsak (bir forumun amacı da budur zaten) daha iyi olmaz mı? Yada konu tartışmaya uygun değilse mesaj sahibine özel mesaj atıp düşüncelerimizi dile getirsek? Bence öylesine beğendim yada beğenmedim demek doğru değil, neden beğenmediğimizi de söylemeliyiz ki forum amacına ulaşsın. Beğenmeme butonu kötü amaçlarla da kullanılabilir, örneğin ben seni sevmiyorsam yada aramızda anlaşmazlık varsa, bütün mesajlarını beğenmemeye başlarım ki bu da profilinde görüneceğinden seni diğer arkadaşlara karşı kötü duruma düşürür.

Yanlış mı düşünüyorum, bilmiyorum. Ama benim düşüncelerim bunlar :)

wmaraci
wmaraci

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Bir zamanlar - rep olan forumları da görmüştük, sürekli - rep kavgası çıkıyordu :) Neyse bu önemli değil fakat; Herhangi bir mesajı beğenen "beğen" yazısına tıklıyor zaten. Beğenmeyen ise tıklamıyor yani. Ya da @Batuhan'ın dediği gibi mesajını alıntı yapıp fikrini belirtiyor.

Benim kişisel fikrim gereksiz. Son söz yöneticilerin tabi.

elegance elegance Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek grafik & web tasarım
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

server bedii adlı üyeden alıntı

S.a arkadaşlar ve adminim,konulara beğenmeme butonu konulsa nasıl olur?
Yani Şu kadar kişi beğendi deniyor ya,şu kadar kişi de beğenmedi gibi bişe olsa güzel olur diye düşünüyorum.Saygılar...

bunu beğendim.. beğenmedim de olmalı..

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14749
  • Beğeniler 3083 / 3085
  • Ticaret 356, (%100)
Bir çoğunuzun da dediği gibi konular hakkında beğen-beğenme gibi butonları kullanmak yerine görüşlerin kendi cümleleri ile dile getirilmesi daha doğru ve faydalı.

Ayrıca "beğenme" butonu farklı şekillerde ve kötü amaçlı kullanılabilir. Dolayısıyla bu konuyu beğenmedim.

İzninizle konuyu kilitliyorum.

Deneyim demeyin, deneyin!

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al