-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Lafı neden cımbızla alıyorsun ki? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) valla arkadaşım siteni gezdim alexa değerin düşük gördümde. pagerank değerin yokmuş o yüzden pagerank değerine laf atmışsın onuda anlıyorum :) ama elimde cımbız yok sadece tahminlerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Şu forumda bir konu aç ve pagerank hakkında milletin düşündüğünü sor. Birde Alexa hakkında ne düşünüyorlar sor. Sana detaylı bir açıklama yapmak isterdim de bilgisayar başında değilim malesef. Ben kafadan sallama konuşmam güzel kardeşim merak etme. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence Alexa yazılımının olması gayet mantıklı.İnsan belli bir yere ulaştığını az buçuk tahmin edebiliyor.Ayrıca alexa toolbar kullananlar varsa orayı doldurmak güzel oluyor :) Yani gaza gelebiliyorum ben.
Pagerank değerinin bence bir önemi yok.15 günlük site pr4 nasıl oluyorsa hayret...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) arkadaşım usluer arkadaşım:) yahu herkes bişey söylüyor zaten. benim gibi. pagerank google'ın bir değeri ve piyasanın tek sahibi. alexa'nın google ile hiçbir alakası yok. ben senin geçmişine baktım 1993 doğumlusun. senden tam 12 yıl önce doğdum ve işim zaten bu. benimde siteme girip bakmanı tavsiye ederdim. az çok yabancı siteleri gez çeviri yap. öğren gel:) sonra pagerank kötü alexa iyi de bakalım:)
Ek Olarak: sizler için pagerank değersiz olabilir ama adamlar için öyle değil :) yani sizin için önemli olan bazı şeyler google 'ın umrunda değil. zaten onların büyük bir şirket sizlerin ise küçük sitelerde boğulan insanlar olduğunuzu unutmayın:))
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Valla şu sektörde öğrendiğim en büyük şey yaşın hiçbir önemi olmadığıdır. Eğer yaşın önemi olsaydı benden 12 yaş büyük biri bana öğren de gel diyerek kendini küçük düşürmezdi. Hadi selametle. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bak arkadaşım konuyu saptırma:) öğren de gel demedim. öğren gel. ve sonrasında tekrar konuşalım dedim. yani kelimeyi cımbızlamak bu yani:) bide küçük düşürülecek bişey yapmadım sen öyle sandıysan özür dilemeyi de bilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Danisman
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu Bence Gereksiz Herkez kendi dusuncelerini Paylasmak yerine Uygularsa daha mantikli olur.
Kimi: Gurur Duyar
Kimi: Anlar
Kimi: Gorur
Kimi: Basini Alir Gider :)
1 kişi bu mesajı beğendi.