Arkadaşlar, ben gerçekten bu forum sitesini çok seviyorum. Yani yalan değil belki 30 tane forum sitesine daha üyeyim, bazılarından çok daha fazla beklentilerim de olmadı değil ama burası gibisini gerçekten hiç görmedim.Sadece site değil tabi,siteye üye olanların da farkı ortada.Herkes işin ucundan tutmuş,birşeyler yapmaya çalışıyor.Bu yüzden de bu siteye özel bir yazı yazdım ve sitemde yayınladım.Bence herkes kendi sitesinde bir yazı yazarak wmaraci.com un yerini daha da sağlamlaştırmalı.İhtiyacı olduğundan değil tabi ama bir nevi ahde vefa gibi.Tabi bu benim kendi şahsi fikrim.İçimden gelerek bunu yaptım.Aşağıda yazımı paylaşmak istiyorum;

İnternet ucu bucağı olmayan bir derya ve bu deryada devasa gemiler olduğu gibi irili ufaklı bir sürü gemicik de mevcut ve hepsinin ortak amacı bu deryada yüzebilmek. Herkes kendi gemisini yüzdürmeye çalışan birer kaptan olma yolunda düşe kalka ilerlemeye çalışıyor. Ama tabi o kadar kolay birşey değil bunu başarabilmek. Kimi zaman gemi su almaya başlıyor, tamire ihtiyacı oluyor, güvenli bir tersane arıyor o zamanlarda kaptan kendine. İşte büyük tersane burası. Kimi zaman rotasını şaşırıyor gemi, yolunu bulabilmek için güçlü bir ışığa ihtiyaç duyuyor karanlık sularda işte ışıldayan fener burası. Bazen fırtınaya kapılıyor gemisi kaptanın, acil yardıma ihtiyaç duyuyor, sesine ses arıyor kendisini kurtaracak işte sesine ses veren S.O.S merkezi burası. Ticaret yapmak isteyen kaptanların, serüvenlerini anlatan denizcilerin, kaptan olmak isteyen tayfaların güvenilir limanı burası. Burası wmaraci.com, kaptan-ı deryaların yetişme mekanı. Bırakın artık küçük gölcüklerle uğraşmayı ve okyanuslara açılmaya hazırlayın kendinizi.Haydi bakalım yelkenler fora!Herkesi bekliyoruz.

Kaynak site