lostyazilim
tr.link

Az Ziyaretçi Sıkıntısı

15 Mesajlar 3.577 Okunma
lstbozum
tr.link

UtkuCelik UtkuCelik Aman Aman Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba öncelikle.

Bir fotoğraf blogum var sadece fotoğraflar paylaşıyorum. Fakat hitler düşük sabırla bekliyorum. Arama motorlarından geliyor ziyaretçiler geneli ama zaten düşük.

Bir gelir elde etmek için falan açmadım bu blogu zaten kız arkadaşımla beraber yönetiyorum.

http://metrica.yandex.com.tr/tops/site/?counter_id=17504230 buradan 4 gün istatistiklerine bakabilirsiniz.

En azından neler yapabilirim arttırmak için onu söyler misiniz?

Site Analiz: http://wmaraci.com/site-analizi/banutkufotografgunlugu.blogspot.com

wmaraci
reklam

NovaCep NovaCep WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sistem Yöneticiliği
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 2980
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 16, (%100)
Zamanla ziyaretçin artar.

Youtube: NovaMobi Teknoloji

cnkymz cnkymz Araştır Dur ! Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Kimya Mühendisliği
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 41 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
Mesela siteni belirli yerlerde tanıtabilirsin. Sosyal imleme ve sosyal ağları kullanabilirsin. Onun haricinde ücretli reklam verebilirsin.

Sosyal ağlarda mesela twitter çok uygun bir alan. Eğer iyi analiz edip hashtag'leri kullanırsan, mutlaka seni takip etmek isteyenler olacaktır. Siten ne kadardır yayında ?

• Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

NovaCep adlı üyeden alıntı

Zamanla ziyaretçin artar.

3 ayı geçti temmuz ayının başında açıldı. Forumda falan görüyorum bu sürede binleri bulan blog sahipleri var. Peki ekstra neler yapabilirim.

Ek Olarak:

cnkymz adlı üyeden alıntı

Mesela siteni belirli yerlerde tanıtabilirsin. Sosyal imleme ve sosyal ağları kullanabilirsin. Onun haricinde ücretli reklam verebilirsin.

Sosyal ağlarda mesela twitter çok uygun bir alan. Eğer iyi analiz edip hashtag'leri kullanırsan, mutlaka seni takip etmek isteyenler olacaktır. Siten ne kadardır yayında ?

Temmuz başında açıldı 2 Temmuz 2012 de ilk yayın. Arama motorlarından daha iyi ziyaretçi çekebilmek için başka bir şey yapabilir miyim ücretsiz?

wmaraci
wmaraci

NovaCep NovaCep WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sistem Yöneticiliği
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 2980
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 16, (%100)
Sosyal medyayı kullan.Seosunu yap..

Youtube: NovaMobi Teknoloji

• Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

NovaCep adlı üyeden alıntı

Sosyal medyayı kullan.Seosunu yap..

Sosyal medya olarak facebook kullanıyorum çok fazla ziyaretçi çekemiyorum ama herneyse. Seo bakımından bir ücret ödeyemem ücretsiz bir şeyler yapabilir miyim? Öğrenciyim ben :D

cnkymz cnkymz Araştır Dur ! Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Kimya Mühendisliği
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 41 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

BLackMan adlı üyeden alıntı

Sosyal medya olarak facebook kullanıyorum çok fazla ziyaretçi çekemiyorum ama herneyse. Seo bakımından bir ücret ödeyemem ücretsiz bir şeyler yapabilir miyim? Öğrenciyim ben :D

Şimdi öğrenci olman ücret ödeyememen anlamına pek gelmez ama başka konu tabi o. Şimdi önce şunu anlamalısın hocam, SEO yap diyor arkadaşlar ama o kesinlikle bir süreçtir bunu unutma, hedefler koyarsın, ona yönelik hareket eder çalışmaları yaparsın, istenilen sonuca ulaştıktan sonra yeni hedef gelir böyle sürer. O yüzden "SEO yaptım, hala yok bir şey" sorusu oluyor bir çok kişide, olmasın sende :)

Velhasıl twitter şuan çok güzel bir sosyal alan. Şahsen twitter hesabı aç bir an önce, bloğa bağlı bir hesap açarsın, gereken profili oluşturduktan sonra, yaptığın her çalışmayı, orada paylaşırsın. Birde hashtag olayını iyi kavra, her paylaşımında hashtag kullan, yavaş yavaş gelişecektir. 2 Temmuzdan bu yana keşke sosyal ağ ve sosyal imlemeleri kullansaydın. Epey ilerleme kaydedilebilirdi. Seo konusuna gelince, o iş için eğer ki wordpress ise, allinseo'dan başlayabilirsin. O konuda yardımcı olacak insanlar burada vardır. Sorarsan elimden geldiğince bende yardımcı olurum. Bence önce SEO'un bir ucundan tut ve bu uç, analiz etmekle başlasın... Analytics gibi yada Yandex Metrika gibi araçlardan, siten ne kelimelerde geliş yapılıyor, kullanıcılar sitende nerelerde geziyor, fotoğraflar dışında odaklandıkları noktalar gibi alanları belirle...

Ek Olarak: Her paylaşımında hashtag kullan derken, her şeye de değil tabi, analiz ettiğinde veya araştırdığında anlayacaksın demek istediğimi
UtkuCelik siyahgiyen

kişi bu mesajı beğendi.

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
(Tarafıma blogun birisinde atılan iftiralardan dolayı ve bu mesajımın konu içeriğinde bulunmasından dolayı,mesajımın içeriği değiştirilmiştir..)

Saygılarımla...

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

Ozan34 Ozan34 AC3 Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 122
  • Beğeniler 1 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
3 ay da hangi site tutmuş :)

Biraz zaman lazım bence
GizemliLORD cnkymz

kişi bu mesajı beğendi.

Yeni Oyun Portalı !

Resul Sever Resul Sever BACKLİNK YAPILIR PM Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 0 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
İstersen backlink yapayım?
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al