Melek adlı üyeden alıntı
Merhaba, ya bunu çok önceden aktif etmiştim ben ama mesela gtalk'a girerken her seferinde özel şifre oluşturuyoruz. Telefondan google hesabına giremiyoruz falan sıkıntılı oluyor. Her girişte sms onay kodu gelse daha iyi olur aslında.. Gerçi pek incelemedim belkide vardır.:)
Merhabalar bildiklerimi sunayım:
G Talk kullanmıyorum o konuda net bir şey söyleyemem;ama Gtalk'a her girişinizde sorulan güvenlik amaçlı uygulama şifresi gibi bir şey olabilir...
Evet telefondan girişlerde sıkıntı yaratabiliyor;ama web sayfalarını tam destekleyen telefonlarda girişte sıkıntı yaratmıyor olabilir..
Not: İki adımlı doğrulama sonucu,çerezlerinizi silmediğiniz ve bir kara onayladığınız sürece aynı tarayıcıdan her zaman tel kodu girmeden/sorulmadan girebilirsiniz;eğer çerezleri silerseniz tekrar sorar Tele gelen kodu girerken bu bilgisayar güven demeniz yeterlidir o tarayıcıdan girerken habire kod girmekten yorulurum derseniz...
Ben tek ve en önemli mail hesabımda kullanıyorum diğer hesaplarımda da kullanmayı düşünüyorum,telefonu yanımda taşıyorum başka pc den girmem gerektiğinde....
Artı Yedek Telefon Onaylama :Kodları'da sunuyor Google hattınızın kaybolması ve hesabınıza erişememe gibi sorun olma ihtimaline karşın.
İki adımlı doğrulamayı konu alan detaylı Görsel Anlatıma buradan erişebilirsiniz.
-->
http://hayalcin.com/gmail-hesabinizda.html
Fazla mı yazdım ne :)