Dogukan adlı üyeden alıntı

tık başı geliriniz az değilki 0.17 $ gayet yüksek bir rakam ki türkiyede bundan yüksek tık başı gelir veren firma yok türk firmaları bile tık başı 0.05 tl civarı bir rakam veriyor.

Tık sayınızın düşük olmasına gelirsek reklam yerleşimi reklamların ilgi alanına yönelik olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Örneğin: oyun içerikli bir siteniz var ve bu sitede ticarete yönelik reklamlar yayınlanırsa tık alamazsınız fakat oyun içerikli reklamlar gösterilirse tık sayınız artıcakdır.

Sitenizi ziyaret ettim sadece sağda bir adsense reklamı gördüm doğrumudur acaba? onu dahada arttırmalısınız bir sayfada max 3 reklama izin veriyor adsense bence hepsini kullanın adsense özellikle en çok tık alan reklamlar 728x90 ve 120x600 160x600 boyutundaki reklamlardır bunları kullanabilirsiniz


Teşekkür ederim öncelikle...
Hazirdanda iki haftalık adsense yayıncılığım oldu o zaman daha çok veriyordu Tık başı 0.40 $-0.50$ bile verdiği oluyordu(sanırsam son düşüşlerden sonra kendine gelemedi adsense hala :( )

Evet sağdaki kısımda Adsense reklamı var birde 460x60 boyutunda içeriklerin(yazıların) alt kısmında var;sağ kısımda biraz boşluk var aslında oraya sizin belirttiğiniz boyutlardan reklam koysam uygun olur mu? (adsense reklam politikalarına ters düşer mi S: )