İçinizde ajan mı var ne :) Bir kaç gün önce bu konu moderatör arkadaşlara sunmuştum şu anda fikir alışverişi yapıyoruz. Çünkü basit bir ayın sitesi vs. seçimi değil daha farklı ve blogcuların gerçekten kendilerinede bu vesileyle gerek içeriklerine gerek tasarımlarına gerekse daha farklı yönlerden çeki düzen vererek kaliteli blogları tanıtma ve diğer bloglarında kalitelileri artırmalarını sağlayacak türden bir uygulama için düşünüyoruz.
Şu anda tam olarak bilgi vermek istemiyorum ama farklı bir çalışma üzerinde düşünüyoruz. Kısa süreli değil de uzun vadede ve bunu alışkanlık haline getirebileceğimiz ve hem sizlerin hemde bizim katkımızla nasıl olur diye düşünüyoruz. Sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız seviniriz.
Bu arada bu dediğimiz olayı da açıkcası ben sadece blogları katılmasından yanayım. Kişisel bloglar veya çok fazla kurumsal olmayan blogların dahil olduğu bir uygulama.
Şu anda tam olarak bilgi vermek istemiyorum ama farklı bir çalışma üzerinde düşünüyoruz. Kısa süreli değil de uzun vadede ve bunu alışkanlık haline getirebileceğimiz ve hem sizlerin hemde bizim katkımızla nasıl olur diye düşünüyoruz. Sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız seviniriz.
Bu arada bu dediğimiz olayı da açıkcası ben sadece blogları katılmasından yanayım. Kişisel bloglar veya çok fazla kurumsal olmayan blogların dahil olduğu bir uygulama.
Haydi hayırlısı ..