-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Bu aralar herkesin dinlediği ve izledeği Gangnam Style'ın sitesi açıldı. Dünyanın çeşitli yerlerinde Gangnam dansını sitede bulabilirsiniz.
Site çok yeni ama fikir ve önerilerinizide almak istedim. Güzel bir tema çok aradım ama bulamadım. En son şuan kullandığım temayı buldum. Güzel, Gangnam'a uygun çılgın bir tema da arıyorum. Bilen gören varsa söylerse sevinirim. Şimdi gelelim siteye, buyrun;
gangnamstyle.pro
isparakariyer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%96)
böyle siteleri boşuna açıyorsunuz. 1 kaç aya kalmaz kimse hatırlamaz bu gangnam style denen saçmalığı
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Açıkcası ben girdim beğendim komik videolar var. Şarkı kolayca boş verilecek bir şey değil. 1 yıl kadar gideri var 1 yıl boyunca güzel tutulursa site ilerleyen yıllarda yine hit alacaktır :)
Temayı güzel tutmanız lazım yalnız...
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google'da Gangnamstyle ve Gangnam Style aramalarında siteniz ilk 500 sıralamada yer almıyor. Biraz daha çabalamanız gerek. Gangnam style modası bitmeden sosyal medya desteğiniz olmazsa ve Google sıralamasında ilk 5 sayfadan birinde yer alamazsanız proje başlamadan sona erebilir.
Şuanlık temayı değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim gibi meraktan izliyorlardır bide güzel kızlar var :) o yüzdende izleniyodur yoksa elin manyanı ne izlicem ya :)
www.mujdatsayar.com