lostyazilim
tr.link

Facebookta ağırlık

17 Mesajlar 2.602 Okunma
lstbozum
tr.link

furkanozden furkanozden Geleceğe hazır mısın? Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Paypal maypal demeyin aman bugün kızdırdırlar beni o kadar evrak yolladım sizle çalışmamaya karar verdik dediler yeni hesap açsam dediler onuda kaparız dediler .Diğer hesabım duruyor inşallah o kapanmaz :) ne biçim şey anlamadım paypal'ı sizi anlıyorum dedi başka bir şey dedim adam...
:mad:

Hesaptaki paraları da mı alıyorlar ?

Are you alright?
wmaraci
reklam

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

furkanozden adlı üyeden alıntı

Hesaptaki paraları da mı alıyorlar ?

Şu an paypal da duruyor paralarım ama bir süre içinde bana bir şekilde vereceklermiş Diğer paypal hesabıma alabilir miyim dedim paramı o hesabınızda kapanır dedi...

(Almıyorlar paramıza el koymuyorlar ama tarafımıza paramızın ulaşması gecikir,paramız bize gelene kadar değer katlar ...)

Paypalsız olmaz dedim dün bir sayfa itiraz yazdım hesabımın yeniden incelenmesi için ne olacak bekliyorum...

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

• Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)

Şu an paypal da duruyor paralarım ama bir süre içinde bana bir şekilde vereceklermiş Diğer paypal hesabıma alabilir miyim dedim paramı o hesabınızda kapanır dedi...

(Almıyorlar paramıza el koymuyorlar ama tarafımıza paramızın ulaşması gecikir,paramız bize gelene kadar değer katlar ...)

Paypalsız olmaz dedim dün bir sayfa itiraz yazdım hesabımın yeniden incelenmesi için ne olacak bekliyorum...

O zaman sıkıntı parada. Acaba parayı gönderen bir hesaptan dolayı hesabını kara listeye mi aldılar acaba?

Are you alright?

• Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

O zaman sıkıntı parada. Acaba parayı gönderen bir hesaptan dolayı hesabını kara listeye mi aldılar acaba?

Yok hocam çok uyuz bun aralar paypal afedersiniz... 5-1o kuruş aktardım bir kaç kere sonra kısıtladı kredi artı ekle dedi falan uzun bir süre sonra diğer kredi kartımı ekleyim dedim müşteri hizmetleri provisyon numarasını yanlış söylemiş bende haliyle yanlış girdim 3-4 defa yanlış girince artık bu kredi kartını kabul edemeyiz dediler bu hesap için,derken üçüncü kredi kartı yok başvursam 15 günde gelir :D bende kimliğin arkalı ve önlü+ikametgah belgesi(birde çarşıya yordu paypal bunun için beni) gönderdim diğer gün hesapla ilgili mail geldi..
(Kimlik bilgilerimde doğru idi tamamen neden kilitlediler tam bilmiyorum,müşteri hizmetlerinde ki görüştüğüm kişiye dedim çok saçma bir şey bu uygulama diye Anlıyorum sizi,Anlıyorum dedi başka bir şey demedi,Güvenlik merkezi benle çalışmayı istememiş artık mış..)
.Detayları ben müşteri hizmetlerini aradığımda öğrendim maili fazla okumamıştım...Eğer kısıtlarsa iletişime geçmeye bakın bir an önce bence...

Not: Genelde Ws de paypal alım satımı gibi şeyler yapan bir arkadaştan duydum bir çok kişinin paypal hesabı kısıtlanmış dikkat edin derim...

(Diğer hesabım henüz kapanmadı inşAllah kapanamaz kapanırsa ben biterim..)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)

Yok hocam çok uyuz bun aralar paypal afedersiniz... 5-1o kuruş aktardım bir kaç kere sonra kısıtladı kredi artı ekle dedi falan uzun bir süre sonra diğer kredi kartımı ekleyim dedim müşteri hizmetleri provisyon numarasını yanlış söylemiş bende haliyle yanlış girdim 3-4 defa yanlış girince artık bu kredi kartını kabul edemeyiz dediler bu hesap için,derken üçüncü kredi kartı yok başvursam 15 günde gelir :D bende kimliğin arkalı ve önlü+ikametgah belgesi(birde çarşıya yordu paypal bunun için beni) gönderdim diğer gün hesapla ilgili mail geldi..
(Kimlik bilgilerimde doğru idi tamamen neden kilitlediler tam bilmiyorum,müşteri hizmetlerinde ki görüştüğüm kişiye dedim çok saçma bir şey bu uygulama diye Anlıyorum sizi,Anlıyorum dedi başka bir şey demedi,Güvenlik merkezi benle çalışmayı istememiş artık mış..)
.Detayları ben müşteri hizmetlerini aradığımda öğrendim maili fazla okumamıştım...Eğer kısıtlarsa iletişime geçmeye bakın bir an önce bence...

Not: Genelde Ws de paypal alım satımı gibi şeyler yapan bir arkadaştan duydum bir çok kişinin paypal hesabı kısıtlanmış dikkat edin derim...

(Diğer hesabım henüz kapanmadı inşAllah kapanamaz kapanırsa ben biterim..)

Vallahi aynı şekilde benimki de kapanırsa çok kötü olur. Tez zamanda hesabı onaylı yapmamız gerekiyor demek ki. Parayı çekemiyorum. İnternetten kazanıp internetteki mağazalardan harcıyorum. Parayı çekip harcasam aynı şey ama para orada kilitli kaldı :D
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

Are you alright?

• Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

Vallahi aynı şekilde benimki de kapanırsa çok kötü olur. Tez zamanda hesabı onaylı yapmamız gerekiyor demek ki. Parayı çekemiyorum. İnternetten kazanıp internetteki mağazalardan harcıyorum. Parayı çekip harcasam aynı şey ama para orada kilitli kaldı :D

Onaylı olsa da kısıtlayabilirler.Kısa sürede olsa kısıtlıyorlar şu an bile paypal da onaylı diğer hesabımı(henüz yakalanmadı yakalanmaz o hesap inşallah..)....

Valla zor iş napcaz bilemiyorum TC numaram var kimlikte ona kadar veriyoz adamların yaptıkları ise bu :(...

• Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)
Bari tablet parası birikene kadar hesaba dokunmasalar. Hesabı boşaltayım da sonra bakarız. Şu vadeli vadesiz işi olmasaydı banka hesabı açıyordum ne güzel alacaktım paramı elime ama kaldı işte :D
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

Are you alright?
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al