Kesinlikle ceza alırsınız.


Tıklamaları teşvik etme
Yayıncılar, diğer kişilerden kendi reklamlarını tıklamalarını isteyemez veya tıklama almak için hiçbir aldatıcı uygulama yöntemi kullanamaz. Bu koşul, reklam görüntülemeleri veya arama yapmaları için kullanıcılara ödeme teklifinde bulunulmasını, bunları yapmaları karşılığında üçüncü taraflar için para toplama sözü verilmesini veya tek reklamların yanına resimler yerleştirilmesini içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.
Daha fazla bilgi edinin

AdSense programına katılan yayıncılar, kullanıcılara ve reklamverenlere iyi bir deneyim sağlamak için, aşağıdakileri yapamaz:

Kullanıcılara, reklam görüntülemeleri veya arama yapmaları için ödeme yapamaz ya da bunları yapması için üçüncü bir tarafa ödeme taahhüdünde bulunamaz.
"Reklamları tıklayın", "bizi destekleyin", "bu bağlantıları ziyaret edin" gibi ifadelerle veya benzer bir üslup kullanarak, kullanıcıları Google reklamlarını tıklamaya teşvik edemez.
Oklarla veya diğer grafik öğelerle kullanıcıların dikkatini reklamlara yönlendiremez.
Tek reklamların yanına yanıltıcı resimler yerleştiremez.
Reklamları, kayan kutu komut dosyasının içine yerleştiremez.
Reklamları, o sayfadaki diğer içerikten ayırt edilemeyecek şekilde biçimlendiremez.
Site içeriğini, reklamlardan ayırt edilmesi zorlaşacak şekilde biçimlendiremez.
Google reklam birimlerinin üstüne yanıltıcı etiketler yerleştiremez. Örneğin, reklamlar "Sponsorlu Bağlantılar" veya "Reklamlar" olarak etiketlenebilir, ancak "Favori Siteler" veya "Günün Fırsatları" olarak etiketlenemez.


Kaynak: http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=tr&answer=48182