soulfather adlı üyeden alıntı

Lisans anahtarı vardır heralde bunu en iyi tema sahibi bilir diye düşünüyorum. Lisans anahtarlarını onlar veriyor sonuçta.


Evet bu konuda haklısınız ancak bir aralar TrendWebPortal temasının warezi çıktı forumlarda dolaşıyordu hiç indirme gereksinimi de duymadım ancak tema yapımcısı sitelerden kalkmasını istemiş acaba o sıradamı kurulum yapıldı verdiğim siteye bunu merak ediyorum ayrıca örnek olarak.

BU SİTEDE YAYINLANMIŞTI SONRA KALDIRILDI ve site sahibi tema yapımcısı hakkında...

Merhabalar Gecenlerde Bir Forumda ucretsiz Dagıtlan Bir Tema yı indirip Editledip Sitemize Kurduk Sonra Bir Sahibi cıktı ve Dediki Bu Bizim Malımız Bizde Ona Kardesim Telefon Numaramız Budur Ara Bizi Konusalim Hakkındır Kaldırırız Dedik Kendini Dayı Sanan Bu Terbiyesiz Kişlik Sunucumuza Gayri Resmi Saldırı yapıp Bizi Magdur Etmistir Bizde Butun Saldırı Kayıtlarını Bakırköy Cumhuriyet Bassavciligi Makamina Sikayet Etmis Bulunuyoruz Biz Kimsenin Hakkini Yemedik Ama Emri Vaki Kousanlarada Prim Vermedik Googleye Trend Wp Yazarsaniz Milyon tane Warez indirme linki bulacaksiniz Zaten Ve Bizde O Sitelerden indirdik .. Simdi Erhan Efendi Savcilik Makaminda Gorusecez Seninle Allah işini Rast Getirsin

şeklinde sözler ifade etti.

Ek Olarak:

Kerem ZOR adlı üyeden alıntı

Bunu yapımcılara sorsanız?
bkz: [url]https://www.trendwp.com/musteri-paneli/submitticket.php?step=2&deptid=3
http://wmaraci.com/forum/uyeler/470-aorhan/url]
http://wmaraci.com/forum/uyeler/2603-erhan


Teşekkürler kerem ordan da senin verdiğim sistem üzerinden gönderdim sorumu teşekkürler :) iyi günler.