Metin adlı üyeden alıntı

Wordpress üzerine ayrı bir kategori açıp veya ayrı bir domain/subdomain ile gerçekten odaklı bir kazanç sağlayabilirsiniz arkadaşlar.


wordpress themes
wordpress login link
wordpress themes free
wordpress themes free business
wordpress themes business
wordpress themes free 2011 - 2012
wordpress themes 2011 - 2012
wordpress themes for photographers
wordpress login
wordpress login page
wordpress plugins facebook
wordpress plugins twitter
wordpress plugins translater
wordpress tema yapımı
wordpress tema nasıl yapılır
wordpress tema yapımı dersleri


Arkadaşlar Adsense ve Getrank.org SEO yoğunluklarına göre oluşturduğum listemden kazanç sağlamış bulunmaktayım. Yani kelimeler kazandırmıştı bana, önemli olan özgün ve sitede tutucu (video, görsel vs.) materyallerle kullanıcı gezinme süresini arttırmanız.

+ Püf noktası: Google sitede gezinme oranı yüksek olan sitelere daha çok önem gösterir. Elit kelimelerin tık oranlarını siteye göre tekrar düzenler.

Örneğin "laptop data recovery software" ve "laptop data recovery technology" kelimelerinde yükselişim üzerinden bu sonucu kesin olarak elde ettim. Yaptığım şey ise 16 dakikalık bir video çekmek ve görsellerle kullanıcıyı sıkmadan bilgilendirmek olmuştu.


Paylaşım güzel elinize sağlık. Ama şu varki Her sektörün kendine göre kazandıran kelimelri mevcuttur. Örneğin pimapen 0,25$ kelimesi ilan ver veya web sayfası tasarımı 0,37$. Tık başı çok kazandıran kelimeler arasındadır..