Kakarotto adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun. Yalnız kişisel sitelerde neden hep bu tarz teknolojiye kayan yazılar paylaşılır anlamıyorum. Yani kişisel site kişisel olmalı ya da kişisel yorumlarla donatılmış bir site olmalı.

Ne bileyim, yeni bir bilgisayar alır bunu yorumlarsınız. Yeni bir telefonu kendiniz şöyle olsaydı daha iyi tarzında yorumlarsınız. Kişisel Web Sitesinden çok teknoloji sitesine dönmüş siteniz. Arada bir iki güncel haber olabilir. Yani ne bileyim, bir iki program/site/pc tanıtımı vs. Ama bu haliyle kişisel site ile uzaktan yakından bağ göremedim.

Her halükarda hayırlı olsun. :)


:) Yazacak Bir şey Yok Kardeşim, Okul ev, okul ev sabah 7 akşam 5.30 Okuldayım :D
Okulda Şunu işledik yazmaya gerek yok heralde :D

ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı

Ayni temayi kullaniyoruz yazilarinizin alinti veya haber baslikli oldugu dikkatimi cekti bence daha cok ozgun yazilara yonelmelisiniz.


Teknoloji, haber vb. yazılar alıntı yapıyorum ama bir çoğunu olduğu gibi kopyalayıp paylaşmıyorum. İçeriği Okuyorum, 10 cümleyse onu ne kadar kısaltabilirim diye uğraşıyorum. Diğer Tüm Paylaşımlarım Özgün.