Bugün Yandex'in flash oyunları tanıttığı bir sayfasını gördüm, Give Up adlı bir oyun dikkatimi çekti. Ne zamandır flash oyun oynamıyordum, hem zamanımı öldürsün hem de biraz eğleneyim diye oynamaya başladım. Eğlence şöyle dursun, klavyeyi parçalayacaktım az kalsın.

Oyuna uzuuun bir binanın alt katında başlıyorsunuz, amacınız asansöre ulaşarak bir üst kata geçmek. Lazerler, top atan silahlar ve dikenli ve kırılan zeminler arasında bu mücadeleyi verirken yukarıdaki kutucuk da sizinle alay edip dalga geçiyor. Ayrıca sürekli mavi büyük "Give Up" (Pes Et) butonuna basmanızda ısrar ediyor. İlk başlarda kolay gibi görünse de üst katlarda işler çok sarpa sarıyor.

Ne yazık ki ben 30. katta, yani Walkthrough ile aynı katta Give Up butonuna basmak, dolayısıyla pes etmek zorunda kaldım. Eğlenceli, fakat fazla hırs yapıldığında saç baş yolduran bu oyunu bir deneyin. Acaba ne kadar dayanabileceksiniz?

[swf="height=500 width=900 autobplay=0"]http://armorgames.com/files/games/give-up-13662.swf[/swf]
Oyuna başlarken Toggle Quality butonuna basarak kaliteyi düşürmenizi tavsiye ederim, hız bu oyunda her şey.

Bu arada, şu flashları ekleyince otomatik başlamasını engelleyebilsek çok iyi olur.