-
-
Yaş/Cinsiyet
32 /
-
Meslek
Yazılım geliştirici
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
boş ver sen son mesajımı. çıldırmayacağın bir meslek seç. benim gibi 30 satır kodun içinden çıkamıyorsan seçme programcılığı..
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2 gün düşündüm ve programcılık bana daha yakın diye düşündüm. Kimi zaman gelgitlere kapılsam da bana en yakın sanırsam programcılık. Tabii sadece kodlar arasında olmayacağım,kendimi grafikte de bana yetecek kadar yetiştirmeyi düşünüyorum. Ayrıca web ve masaüstü programlamayı tercih ettim. Programcılığı seçtim evet ama sadece dilleri öğrenmek yetmiyor diye düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz kitap var mı? Veya öğreneceğim kodlar haricinde ek ne yapmamı istersiniz? Ek olarak hangi bilgileri alabilirim? Şimdiden teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 /
-
Meslek
Yazılım geliştirici
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
web programlama için asp.net i öneririm. her nekadar unutmuşta olsam önümüzde ki 5 sene sonra lider konumuna gelecektir. asp.net in yanında java ve ajax ı da öğrenirsen bunların yanına biraz da css koyarsan çok piss web master olursun ;) :D
masaüstü için de c# , visual basic.. ama onlar hakkında bi fikrim yok.
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben şöyle düşünüyordum; Php,Python,Java ve devamı....
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok iyi oldu bu. Kafamda birkaç şeyi listeledim sadece yanında hangi kitapları almalıyım veya ek bilgi olarak ne yapmalıyım vs. Onlar hakkında biraz bilgi almak istiyorum :)