onlinehile.pro

Online Hile

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce açmış olduğum oyun hileleri blogumu bugün sizlere tanıtmak istedim.

Online Hile Pro

Yaklaşık 6 ay öncesine kadar düşünülüp İsim Tescil firmasının yapmış olduğı .pro domain kampanyasını görüp uygun domain reglenmiş ve Ağustos 2012 'de yayın hayatına başlamıştır.

Online Hile Pro Paylaşımları

Blog daki paylaşımların arasında warez paylaşım bulunmamaktadır. Yapılan paylaşımlar ücretsiz yayınlar olup herhangi bir yapımcının yayın hakkına saygısızlık yapılmamaktadır.Kullanıcılara ihtiyacı olan oyun yamaları , counter strike , knight online , metin2 gibi online oyunlarının paylaşımları yapılmaktadır.

Yapılan paylaşımlar tarafımca kullanılıp virüs taraması sonrası siteye aktarılmaktadır.

Online Hile Pro Yazarları

ByPowerfuL ve exselansTR - Online oyunlarla ilgili deneyimlerini 2008 yılından buyana web sitelerine aktarmış olup bir çok server tanıtım sitesini ilk sıralara çıkarmış ve alanında kaliteli paylaşımlar yapmışlardır.Alanında deneyimli ve araştırmacı kişilerdir.

Online Hile Pro Sponsoru
Çok değerli Cihangir abim tam desteğini vermiştir :) kendisine çok teşekkür ediyorum.
WMA Profil ; csariaslan
web sitesi ; www.csariaslan.com

Sosyal Medya ve İletişim

Facebook ; Online Hile

Twitter ; OnlineHilePro

FriendFeed ; Online Hile

Mail; bypowerful@gmail.com

Web Sitesi ; http://onlinehile.pro