Html5 ve Css3 şablonları ile oluşturulan web siteleri geleceğin yeniliğini temsil ederler.Çünkü web üzerinde gelecek hatta şimdiki zamanda bile Html5 ve Css3 webin temelini oluşturuyor.Neden Html5 ve Css3 derseniz; siteler hem daha dinamik hemde yenilik içerdiği için Seo açısından arama motorları tarafından öncelik tanınan bir kodlama biçimidir.

Güncel tasarımlarını bir an önce teslim etmek isteyenler için ya da kişisel projelerini bir an önce bitirmek isteyenler, profesyonelce tasarlanmış ve özenle kodlanmış olarak hazırlanan temaları kullanmayı tercih edebilir.Bu özellikleri içeren küçük çaplı bir koleksiyon oluşturduk, isterseniz arşivinizi genişletebilir isterseniz projelerinizde kullanabilirsiniz.



Ücretsiz Start Up Business Tema ( Önizleme | İndir ) -Psd dosyası içerisindedir.

Görsel olarak hoş düzeni ile oldukça dikkat çeken tasarımı ve grafikleri ile el yazısı ile süslenmiş oldukça başarılı bir temadır.Online dünyada bir adım önde olmak istiyorsanız tercihiniz olabilir.




Animated Neoarts ( Önizleme | İndir )

Animasyonlu sayfalama seçeneği ile tek sayfa üzerinde bir web sitesi oluşturmak isterseniz kullanabilirsiniz.




Vintage – HTML Şablonu ( Önizleme | İndir )

Portföy oluşturup çalışmalarınızı paylaşabilir ya da tasarımı wordpresse entegre ederek bir blog teması yaratabilirsiniz.




Web Tasarım Stüdyo Şablon ( Önizleme| İndir )

Şablon çok amaçlı kullanabilir ama web tasarım referanslarınızı listelemek için birebir.