siyahgiyen adlı üyeden alıntı

Bizim düşündüğümüz seo ile biraz farklı sanırım. Çünkü Google ban kaldırma forumuna bakın isterseniz oradaki açıklama kısmında şöyle diyor : Bir arama motoru optimizasyonu (SEO) şirketi kullandıysanız, lütfen ilgili ayrıntıları not edin. SEO firmasını ve işlemlerini belirtmek, yeniden değerlendirme isteklerinin ele alınmasına yardımcı olabilecek bir iyi niyet gösterisidir.

Onlar sadece doğal olmasını istiyor, yani siteniz için optimizasyon makaleleri verip, sitenizi iyileştirmenizi istiyor fakat bunu bir optimizasyon şirketiyle değil.

Ek Olarak: Hatta daha önce antiseoyu önlüyor dediğiniz bağlantıyı kullandınız mı bilmem ama orada diyor ki , sitenizde sıralama kaybı yaşanabilir , yani gelen backlinkleri tek tek elle silmiyorsunuz.


Kullandım bir blogspot site açıp deneme amaçlı. Bence şunu demek istiyorlar; Buraya ekleyeceğiniz linklere dikkat edin çünkü siz aslında o link sayesinde şu anki konumunuza gelmiş olabilirsiniz! O yüzden dikkatli davranmamızı istiyor sadece. Aslında çok da çetrefilli bir konu değil. Gayet anlaşılır bir şekilde açıklamış adamlar. Bir doc hazırlayıp atıyorsunuz liste halinde linkleri. Bütün olay bu ;)