Aydın'ın makalesinin üstüne yazmak istemedim ekleme yapmak istiyorum ;

Google EMD Güncellemesi diğer güncellemeler gibi çöp sitelere gelecek fakat biraz daha baskın halde bir güncelleme olacağa benziyor.

Aslında böyle bir güncelleme ben bekliyordum , piyasada boş iş yapan siteler gerçekten boş iş yapan siteler çoğaldı. Adamlar resim atıyorlar bir tane altına iki cümle yazıyorlar ve yazısını tamamlıyorlar.

Googleni bence bir diğer planı reklam ağını kaliteli duruma getirmeye çalışıyor , her nekadar okuyucuyu tatmin etmek istesede bunun altında bu vardır. Bu bir politikadır. Çöp siteleri temizleyip kaliteli sitelerle reklam ağını kaliteli duruma getirip yeniden adsense güvencesini sağlayacak gibime geliyor.

Makale yazımı konusuna gelecek olursak mümkün oldukça konunun özüne inin açıklayıcı olun ben size kelime sınırlaması vermiyorum kelime sınırlaması verenler algoritmayı mı çözmüşde veriyor bu kelimeleri 200-300 kelime arası yazın diye saçma bunlar siz konunuzu özünü ve açıklamasını yapın yeterlidir. Blogum da yada sitemde yazı olsun diye yazmayın bu güncelleme yine diğer güncellemeler gibi alt üst edecek.

Google sosyal medya'da paylaşılan linkleri kaliteli buluyor. Bu linklere güveniyor. Hep dediğim gibi sosyal medya ile sitenizi içli dışlı yapın akraba olsunlar.

ve son bir uyarı yapmak istiyorum forumlarda artık şöyle konular çıkabilir " Google EMD güncellemesine kesin çözüm seo paketleri" arkadaşlar sabırlı olun bekleyin inanmayın bu paketlere siz içeriğinizi kaliteli tutun işinizi iyi yapın ardı gelir..

Biraz içten bir ekleme oldu ama olsun bunda böyle oldum :D Selametle