WebRoot adlı üyeden alıntı

Site adresi nedir :)

http://tuttursana.net

Dogukan adlı üyeden alıntı

Yapabilirseniz spor haberleri + kupon tahminleri daha fazla içerik demek buda daha fazla hit demek tabi kaliteli birşey olucaksa

İsmailBayram adlı üyeden alıntı

spor haberine bence hiç gerek yok hem sağlam bi kaynağınız olması lazım, kupon tahminleri olabilir ama illa da spor haberi yazcam diyorsanız makale yazı nfutbolcuların yaptıkları ile ilgili düşüncelerinizi

webhost adlı üyeden alıntı

Spor haberleri için birçok site var. Bencede sadece kupon tahminleri olsun

commention adlı üyeden alıntı

Spor haberleri ve kupon tahminlerini öneriyorum size, aslında bende sitenin tek bir amaca hitap etmesini düşünmüştüm ilk başta, sonuçta spor haberi için başka sitelere girer insanlar.Fakat Google'a herhangi bir spor haberi başlığı yazıldığında, sayfanıza bağlanmaları kullanıcıların, kupon tahminlerini de incelemeleri ile beraber daha fazla kullanıcı kazanmanızı sağlayacaktır, iyi bir optimizasyon ile veya wordpress ayrı bir blog ile bu işi etkili hale getirebilirsiniz.

Batuhan adlı üyeden alıntı

İki kategoriye aynı anda atlamayın, kupondan başlayın.

Sinan adlı üyeden alıntı

Spor haberlerini tavsiye etmiyorum. Ben her gün spor haber okuyan birisiyim ve girdiğim tek site Fanatik, Web Aslan vb. siteler. Neden sizin sitenize gireyim asıl kaynaklar varken? Buda ekleyeceğiniz haberleri boşa ekleyeceğiniz anlamına gelir. Belki biraz hitinizi arttırabilir ama ben sadece kupon tahminleri yayınlamanızı öneririm.

Arkadaşlar teşekkürler .. Sayenizde kafamda bir fikir oluştu ve şuan sadece iddaa tahminleri üzerinden gidicem.

Tekrar teşekkürler .. :)